Legacy se ugaša...
Legacy se ugaša...
lep pozdrav.
imam en problem.imam legacy-ja 2005 letnik.
ko stisnem sklopko se avto ugasne...vendar ne vedno...sklopks jr bila menjana pred 1 letom.kaj bi lahko bilo?nobena kontrolka se ne prižge...
hvala
imam en problem.imam legacy-ja 2005 letnik.
ko stisnem sklopko se avto ugasne...vendar ne vedno...sklopks jr bila menjana pred 1 letom.kaj bi lahko bilo?nobena kontrolka se ne prižge...
hvala
Re: Legacy se ugaša...
Ko stisneš sklopko in se ustaviš se avto ugasne? Npr v križišču?
Ali pa se to morda dogaja tudi ko menjaš prestave in motor ugasne med vožnjo?
Kako pa avto dela v prostem teku? Lepo mirno?
Povej malce več.
Ali pa se to morda dogaja tudi ko menjaš prestave in motor ugasne med vožnjo?
Kako pa avto dela v prostem teku? Lepo mirno?
Povej malce več.
Jeremy Clarkson o Subaru Outbacku:
"It's a big, small, fast, economical, well-made, cheap, finehandling, comfortable SUV that's not an SUV. Is it therefore the best car in the world? Well yes, obviously."
"It's a big, small, fast, economical, well-made, cheap, finehandling, comfortable SUV that's not an SUV. Is it therefore the best car in the world? Well yes, obviously."
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Lahko bi bila zapacana loputa za zrak...
Ker ima ta model 'elektronski gas, nima več posebnega ventila za prosti tek (IACV), ampak prosti tek uravnava kar z glavno loputo. Če je ta (močno) zapacana, v osnovni poziciji za prosti tek ne prepušča dovolj zraka in motor ugasne, še preden uspe računalnik reagirat in loputo malo bolj odpret.
Pač - ena izmed možnosti...
Ker ima ta model 'elektronski gas, nima več posebnega ventila za prosti tek (IACV), ampak prosti tek uravnava kar z glavno loputo. Če je ta (močno) zapacana, v osnovni poziciji za prosti tek ne prepušča dovolj zraka in motor ugasne, še preden uspe računalnik reagirat in loputo malo bolj odpret.
Pač - ena izmed možnosti...
dogaja se samo v križišču ali pri speljevanju.med vožnjo je ok.
Tak problem sem jaz imel z eno Imprezo letnik 07,ko sem zamenjal loputo je zadeva delovala tako kot treba.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
bilo ne takole:
najprej se mi je prižgala kontrolka motorja.klical sem mehanika je rekel če avto normalno deluje naj odklopim akumulator za 1 uro.in res...ko sem priklopil nazaj je kontrolka ugasnila ampak mi je pa avto začel ugašat ko pritisnem sklopko in obrati padejo.nazaj takoj vžge...
najprej se mi je prižgala kontrolka motorja.klical sem mehanika je rekel če avto normalno deluje naj odklopim akumulator za 1 uro.in res...ko sem priklopil nazaj je kontrolka ugasnila ampak mi je pa avto začel ugašat ko pritisnem sklopko in obrati padejo.nazaj takoj vžge...
loputo za elektronski gas?
Ja to je to.Rabljene ne kupuj,ker je ne moreš preizkusit.
Seveda nova je še na Japonskem in je treba čakat slab mesec,da jo dobiš.
Seveda nova je še na Japonskem in je treba čakat slab mesec,da jo dobiš.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
a spucat se pa ne da? se lahko vseeno vozim ali mora avto stat?
S katerim letnikom se prične "električna stopalka za plin"?
Spucat se seveda da vendar pa pri meni to ni nič pomagalo,kar pa se vožnje tiče je pa zadeva ni bila več za na cesto saj mi je ugasnil za vsako ko sem se ustavil.Še slabše pa je bilo,ker potem včasih ni hotel vžgati.Elektronske lopute so mislim da od letnika 04 naprej.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Tako...zaenkrat deluje...Loputo smo prepucali (bila je okoli malo črna), tako da zaenkrat avto deluje kot je treba...če se pa kaj spremeni pa javim. hvala vsem zaenkrat
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov