Legacy 2005 potovalni računalnik slab stik
-
tsacomercial
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 33
- Kraj: Ptuj
- Kontakt:
Legacy 2005 potovalni računalnik slab stik
Nad radiom (pod predalčkom) na sredinski konzoli imam potovalni računalnik (cca 10 x 2 cm: ura, temperatura, poraba, ...), ki včasih deluje večinoma pa ne deluje. Rad bi preveril/očistil konektorje. Mi lahko kdo pove kako najlažje pridem do njih. Upam, da ni potrebno razdreti polovico armaturke.
Re: Legacy 2005 potovalni računalnik slab stik
vzeti moraš ven samo tisto plastiko z predalčkom, nato pa zadaj z roko odklopiš konektorje in imaš vse skupaj z predalčkom zunaj.... 5 minut dela =)tsacomercial napisal/-a:Nad radiom (pod predalčkom) na sredinski konzoli imam potovalni računalnik (cca 10 x 2 cm: ura, temperatura, poraba, ...), ki včasih deluje večinoma pa ne deluje. Rad bi preveril/očistil konektorje. Mi lahko kdo pove kako najlažje pridem do njih. Upam, da ni potrebno razdreti polovico armaturke.
subaru ni nikoli star in se ne popravlja =)
-
tsacomercial
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 33
- Kraj: Ptuj
- Kontakt:
Torej gre ven cel predalček skupaj z "rešetkama" za zračenje in potovalnim računalnikom? Se opravičujem če sprašujem neumnosti ampak imam slabe izkušnje (hitro poči kak del plastike).
ja vse skupaj gre ven=) začni pa spodaj odpirat.... skoraj z roko gre ven....tsacomercial napisal/-a:Torej gre ven cel predalček skupaj z "rešetkama" za zračenje in potovalnim računalnikom? Se opravičujem če sprašujem neumnosti ampak imam slabe izkušnje (hitro poči kak del plastike).
subaru ni nikoli star in se ne popravlja =)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov