Velebit tour ta vikend ...
Velebit tour ta vikend ...
Čuvena Željava, Panos pa take fore ...
-> KliK <-
-> KliK <-
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Re: Velebit tour ta vikend ...
Škoda,da ni naslednji vikend bi kar šel 
Pa lepo se mejte :.sup
Pa lepo se mejte :.sup
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Tole mora bit top 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Ja, glede na vremensko bo kar zanimivo. Še dobro, da obstaja sosednja tema glede primerne opreme. 
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Vrecha, najboljša oprema, ki jo imaš v avtu bo na velebitu očitno LOPATA. Upam, da jo imaš vedno v avtu?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Tole bo pa res zanimiva dogodivščina in predvsem reportaža. :-)
Lopata zna biti nepogrešljiva, res ...
Pa spalka, bunda, ruzak, čevlji, nož, šotor, vetrovka ... saj pravim, vse, o katerem teče in bo še tekla beseda v temi o Profesionalni Outdoor Opremi.
Pri S-adventure se ne šalymo.
Pa spalka, bunda, ruzak, čevlji, nož, šotor, vetrovka ... saj pravim, vse, o katerem teče in bo še tekla beseda v temi o Profesionalni Outdoor Opremi.
Pri S-adventure se ne šalymo.
Pa kaka sekira zaradi podrtih dreves tudi nebi bila odveč. 
A nista spalka pa kaka deka že kar nepogrešljiv del avta in ne outdoor opreme?
A nista spalka pa kaka deka že kar nepogrešljiv del avta in ne outdoor opreme?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Sekira, žaga, deka in kuhinja so kar stalno not, ja.
Še ena zanimiva tura je za nami.
-> KliK <- za poročilo.
-> KliK <- za poročilo.
Krasna avantura,žal mi je za aparat 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kolateralna škoda ...
Oprema, naj bo še tako draga, je koneckoncev le sredstvo, potrošna roba, za tiste, ki jo uporabljajo.
Oprema, naj bo še tako draga, je koneckoncev le sredstvo, potrošna roba, za tiste, ki jo uporabljajo.
Kok je bilo pa kej snega gor?
Od 0 do 30 cm cca. Južnega.
super napisan... naslednic sem zraven, ko bo kaksna podobna expedicija!vrecha napisal/-a:Še ena zanimiva tura je za nami.
-> KliK <- za poročilo.
javite, ce bo kaj placa zame
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov