Fori trokira
Fori trokira
Moj Fori L 2001 trokira.
A mamo kakšnega diagnostika ki bi lociral napako ali pa mogoče nekoga ki ma kake ispravne komponente za mašino (senzorje), da bi probal kaj zamenjat, ker mi gre že kar mal na jetra :-( . Težko se speljuje , še najbolj je če mal naturiraš drugač se sploh ne zvrti, da porabe sploh ne omenjam, prosti tek pa dela lepo.
Je kdo .... ma kdo voljo pa čas? :mrgreen:
A mamo kakšnega diagnostika ki bi lociral napako ali pa mogoče nekoga ki ma kake ispravne komponente za mašino (senzorje), da bi probal kaj zamenjat, ker mi gre že kar mal na jetra :-( . Težko se speljuje , še najbolj je če mal naturiraš drugač se sploh ne zvrti, da porabe sploh ne omenjam, prosti tek pa dela lepo.
LP Joc
Re: Fori trokira
Je. Lahko pogledava morebitne napake in podatke posameznih senzorjev. Sem pa iz Ljubljane. Več na ZS.
softstep napisal/-a:Moj Fori L 2001 trokira.
Men je tole isto delal. Od 700 do 2300 obratov nikamor ne vleče, potem pa potegne. Bila je cinšpula kriva, ker ni dajala iskre na en bat.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Si preveril svečke, vžigalne kable in tuljavo?
Pogosto se vzrok skriva tukaj nekje.
Pogosto se vzrok skriva tukaj nekje.
Trenutni vozni park: Subaru Legacy BH5 2.0 l.:2000, Honda Civic 1,4 HB l.:1996
Točno tako, kot so predhodniki napisali. Vzrok za to pa je seveda tudi v vlagi, ki nam jo je v izobilju podala mati narava v zadnjih dneh.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Mogoče imaš problem s plinom. Plin je za kuhat. 
To je pa tudi lahko. Ker sedaj naj bi se že rabil zimski plin.
Hja fantje ok razumem logično je ja (svečke sem poleti menjal, kable tud)..... a bi bil kdo tok prijazen in bi posodil cinšpulo za test pa da ni predeleč od Lj. :mrgreen:
LP Joc
Kakšno cinšpulo pa imaš - slikaj jo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
sem najdu ene slike od poletja , upam da se vid to kar te zanima.
0513022208
0513022208
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
LP Joc
Tako cinšpulo ima tudi legacy 1999 do 2003 letnik. Pomoje jo ima kdo tukaj na forumu za sprobat in boš lahko takoj videl, če je tukaj napaka.
Moj forester ima drugačno.
Moj forester ima drugačno.
Jaz mam tako, če hočeš lahko probava. Moral boš pa do mene priti.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Poleg kablov za svečke ima vžigalna tuljava še en konektor - ta lahko ima tri ali štiri pine. Pa tudi sam priklop kablov za svečke je lahko različen.softstep napisal/-a:sem najdu ene slike od poletja , upam da se vid to kar te zanima.
Varianta 1:
http://www.aqmotorsports.com/images/ima ... ilpack.jpg
Varianta 2:
http://images.gasgoo.com/MiMgIzgzODM3Nz ... 5aa020.jpg
Jaz imam viška varianto 1 s tremi (novo, sem naročil napačno) in štirimi pini (rabljeno, se je izkazalo, da težava ni bila v vžigalni tuljavi):
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Gledal sem zdaj ko je tema pa sem samo dvakrat v 15 min, opazil iskro da je skočila iz kabla na maso, očitno prebija v delu ki je skrit v glavi, trokirat začne ko se segreje na delovno temperaturo dokler je hladen pa zelo poredko. Sumim kable za svečke, same svečke sem preveril imajo 10k km in zgledajo BP, nastavil razmak od 1 - 1,1mm kot piše v navodilih. Aja pa da prekinem dvome o plinu... to se dogaja ko je na bencinu s plinom je samo še rahlo slabše, verjetno zaradi nižje energetske vrednosti. Cinšpulo mam pa varianto 1. z 4 pini.
Torej jaz bi rekel da so kabli. Kaj pa vi ?
Ne vem sicer kolko so vredni kabli pri nas po servisih sem pa našel ponudbo za kable in se mi zdi ok.
Pa tale vmesnik za testirat če imaš iskro na ishodih cinšpule sicer se mi zdi mal kičasto ampak za prvi test, da postaviš okvirno diagnozo bi pa verjetno bilo OK.
:mrgreen:
Torej jaz bi rekel da so kabli. Kaj pa vi ?
Ne vem sicer kolko so vredni kabli pri nas po servisih sem pa našel ponudbo za kable in se mi zdi ok.
Pa tale vmesnik za testirat če imaš iskro na ishodih cinšpule sicer se mi zdi mal kičasto ampak za prvi test, da postaviš okvirno diagnozo bi pa verjetno bilo OK.
:mrgreen:
LP Joc
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost