V dar sem dobil jakno, za katero so se malo precenili v oceni moje velikosti in teže, pa mi je malce premajhna. Ker se je račun stran vrgel, je ne morem zamenjati. Jakna je bila samo odpakirana in nikoli nošena. Pri svojih 100kg jo sicer oblečem in zapnem, če spodaj nimam debelega puloverja, tako da je velika, ampak mene veže in je ne morem nositi.
Gre za snowboardersko jakno O'neill Robots iz serije jaken Freedom Series, v velikosti M. Cena nove je okoli 200 evrov.
Jakna je waterproof (5000mm vodnega stolpca) in windproof (8000grs/m^2/24h).
Cena pa nekje 80 evrov ali po dogovoru.
ZS ali 031 440 308
P: Jakna oneill robots, velikost M
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
P: Jakna oneill robots, velikost M
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: P: Jakna oneill robots, velikost M
Ali pa če shujšaša za nekaj kg in bo problem rešen.
:.sup
Nebi, takole elegantno popolnjeno telo mi čisto ugaja in dobro se v njem počutim.urbancebulj napisal/-a:Ali pa če shujšaša za nekaj kg in bo problem rešen.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- Gregson007
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 106
- Kraj: Laibach
samo barvno se pa ravno ne bi ujemala z army odtenki ostale konfekcije na tebi :3n
totaln kix naredu ta, ki ti je tole dal v dar
totaln kix naredu ta, ki ti je tole dal v dar
Zadnjič spremenil Gregson007, dne 25. December 2014, 20:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja, ne gre ravno k mojemu stilu.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov