https://www.rezervniavtodeli24.si/13756 ... -jakoparts" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala za odgovore
No upam da bo res tako, nimam kje dobiti rabljenega olja da bi tako naredila kot si prej napisal, mislim pa da bi s črpalko imela veliko manj starega notri, lahko pa tudi dvignemo malo zadnji del kot je nekdo nekje napisal da ga potem več steče ven, tako da bomo probali vseBackW00d napisal/-a:Če imate možnost sesanja, se jaz nebi sekiral ker verjetno gre notri tolikšna količina olja, da bo tisti deci ki bo ostal od prej nepomemben...
Jutri grem po Motul Multi ATF, 9L dobim za 100€, kar mi je čisto okej, če je to to olje ki mu ustreza. Ne bi rada tvegala z menjalnikom :shnebivedu napisal/-a:Ali je Mobil ATF 320 dober za v avtomatski menjalnik od subaruja?
Po specifikacijah je to GM dextron III G. Bo to dobro za 2005 letnika ali celo 1999 letnik?
Cena tudi mene zanima, če prinesem olje in filternebivedu napisal/-a:Kolega ima mašino za menjat olje, tukaj v Črnučah. V outbacka gre 9.3 do 9.6 litra, rabiš pa kak liter več, da zakroži skozi cel menjalnik in zamenja vse olje.
Če olje ni bilo rdeče Dextron III ne pomaga, da je bilo menjano. Z napačnim oljem lahko narediš več škode kot koristi. Tako da samo upaj, da ne bo kakšnih dolgoročnih posledic na menjalniku...SubaruLove napisal/-a:Torej za mojo situacijo je res bil problem v olju, čeprav je bilo -baje- pred kratkim menjano a tudi če je bilo je bilo neko ki mu ne ustreza, tako da zdaj ko smo to zamenjali se avto res super pelje in speljuje brez problema. V prvem mesecu, torej do menjave nisem niti enkrat čutila oziroma po obratih videla da bi mi prešaltal v nižjo prestavo, in v tem je verjetno tudi bila težava da nisem mogla potem speljati kot je treba saj je verjetno poskušal speljati v višji prestavi in se mi zaradi tega tudi ugasnil takrat ko sem pritiskala na gas![]()
![]()
HvalaV motor pa gre točno 4l 10W-40 olja. Znamka ni tako pomembna, bolj pomembno je to, da ga redno menjuješ ob predpisanih intervalih!
Hvala tudi tebiipero112 napisal/-a:Bravo, lepo se vozi in veliko kilometrov. Pri meni je Motul v vseh sklopih in v motorju .
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov