Par vprašanj Legacy 2
Re: Par vprašanj Legacy 2
Legacy 2.0 GL
Hiilholder ima samo en dovod in dva izhoda in nič drugače kot to.
Samo ti narobe gledaš drugače pa imaš točno tako kot sem ti prej napisal.
Samo ti narobe gledaš drugače pa imaš točno tako kot sem ti prej napisal.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Hmmm. Potem je možno da men glavn zavorn cilindr ne spusti zavorne tekičine nazaj v posodco. In zato se tlak nabere tako v hilholdrju kot v tej cevi ki je označena četudi nima nič zravn? K sm odšraubov to cev ki je označena in je tm vn zavorna tekočina špricnla. Zato sm sklepov da gre tm skoz lajtnga za voznikovo čeljust oz sm sklepov da ta razdelivc na slik ne spušča olja nazaj.
Legacy 2.0 GL
To se je nama dogajalo na TheSTROJ-u, ker je bil pedal narobe nastavljen, in je vedno malce "pritiskal" na cilinder...Sem živce zgubljal zarad hillholderja....
Si kaj nastavljal hod pedalke ?
Si kaj nastavljal hod pedalke ?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Novp. Sva prek telefona s Karlom rešila problem
Hillholdr je zablokirov 
Legacy 2.0 GL
A kdo ve kam točno bi na legacyu T zmontirov senzorje za tlak in temperaturo olja?
Legacy 2.0 GL
Poglej mojo temo TTT, tam sem celo še slike naredil.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
A ni to najlažje z adapterjem pod oljnim filtrom? Se moram tud sam tega lotit...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Najlažje je ni pa najbolje.
Subarujevi motorji imajo na tretjim cilindrom prav za to narejen čep, ki se odvije in vanj privije senzor za pritisk olja. Tretji cilinder je temperaturno najbolj obremenjen in zato je tam nadzor olja najpotrebnejši.
Subarujevi motorji imajo na tretjim cilindrom prav za to narejen čep, ki se odvije in vanj privije senzor za pritisk olja. Tretji cilinder je temperaturno najbolj obremenjen in zato je tam nadzor olja najpotrebnejši.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Ja, je res, da je tretji cilinder najbolj obremenjen, ampak mislim da se to da rešit z razvodom bencina, nisem zihr, ampak se mi zdi, da sva se z bliskom enkrat o tem pogovarjala 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov