Karli - sej veš, da je raje v mrzli delavnici, kot pri tašč*
Legacy z odpravljenimi napakicami... prede kot mucek
Sem brala, da nekateri te sportni filtri prej zapacajo Maf, ker imajo nek premaz gor.
Ma jaz moram se drocnike porihtat, potem bo pa makina super. Ma ga je ze zdaj veselje peljat, ker nic vec ne cuka, pa menjalnik mehek kot puter.
Amortizerje so pa stestirali na AMZS, so se v normali. Bom pocakala, da Sajmon stestira svoje.
Ma jaz moram se drocnike porihtat, potem bo pa makina super. Ma ga je ze zdaj veselje peljat, ker nic vec ne cuka, pa menjalnik mehek kot puter.
Amortizerje so pa stestirali na AMZS, so se v normali. Bom pocakala, da Sajmon stestira svoje.
tko montirajo samo amaterji, ki jim je delovanje motorja ne vem kero cudo...edino pravilno je da ima motor CAI po moznosti cisto locenega od hlajenja, dobro prehodnega ipd...ter po potrebi se dodaten vod toplega zraka(ceprav te potrebe osebno ne razumem)niva13 napisal/-a:Koliko vpliva se to, da vlece svinjarijo iz motornega prostora, ker ni speljan cez un snorkl?
posledicno, si lahko te ldje sami ugotavljajo kaj vse jim bo crk zarad tega, ker ce niso poslusal navodil za predelavo filtra, potem jih tud za pucanje maf senzorja naujo
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4469
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Dvomim, ker če je motor hladen, toplega zraka nima od kje dobit.niva13 napisal/-a:A je un dodatni vod toplega zraka zaradi lazjega vziganja v mrzlih klimatskih razmerah?
Če sem odkrit, sem dovod toplega zraka do sedaj videl samo pri avtih s vplinjači (moj nekdanji Leone, npr.).
Predvidevam, da je to zato, ker se vplinjač ne more tako prilagajati hladnemu zraku kot EFI in če je zrak prehladen (posledično več kisika in prerevna mešanice), raje dodajo nekaj toplega zraka. Pri tem dovodu je namreč tudi nekak termostat, ki ga odpira/zapira.
D.
Včeraj sem menjal vodno črpalko, tesnilo, prezračil sistem in se odpeljal na probno vožnjo. Stara črpalka je imela že dodobra načet ležaj in "luft" na jermenici. Avto sicer deluje BP - danes zjutraj sem pozabil preveriti kako je s hladilno (če jo je toliko kot sem jo nalil).
Me pa moti (odvisno kaj je, če ne bo težav s temperaturo ne bom preveč pipu ampak vseeno vprašam strokovnjake
) da ventilator še vedno preveč dela napram tistemu režimu poleti
Delujoč ventilator praktično slišim vsakič ko se z avtom ustavim.
Me pa moti (odvisno kaj je, če ne bo težav s temperaturo ne bom preveč pipu ampak vseeno vprašam strokovnjake
Delujoč ventilator praktično slišim vsakič ko se z avtom ustavim.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov