ja, to je res, ampak subi se pa ne pele 120 čez ovinek ampak gre prek ograje na teren, ki temu avtu tak al tak bolj odgovarja
vem da ste Subaru friki dobri ljudje, tut to me je mal prepričal, da si enga kupim. to bi bil moj drugi avto nasploh, 5ka je prvi. dal zanjo preveč pol še pa dihtonga na glavi, pa komplet bremze, pa lager, pa ... spisek je dolg pa raj pozablam sprot ... Uf...preveč dnarja.
No če dam za subija mal več upam da bo mir oziroma vsaj prva dva mesca mir. če pa manj pa vzamem v račun to, da ga je treba še mal popravit. elektronike se itak bojim, ta CE lučka je neznanka meni in marsikateremu...zato bi bil pripravljen dati več, da ne bi bilo kej velik problemov. čeprav se lahk zaj*** totalno, lahk pa da bom mel srečo.
Sm navajen na 5ko, ki me ni v 3h letih nikol na cesti pustila, stroški so za posamezno popravilo bli minimalni. pa še brez elektronike je. rabiš šraufinciger pa kombinike pa dela
EDIT: kaj je z 1.8 mašinkami... za tistih par konjev se mi sicer zdi neumno plačevati 30 jurjev več zavarovanja, ampak je nek mit, da so 1.8 mašine bolj tak tak...da glava rada pokne? verjetn je že pol tut po defaultu opreme manj v Legacy-ju z 1.8, recimo da klime ni?pa elektrošajb?jz nimam več volje nič vlagat preveč razen za vosek pa polirpasto, dobre gume in bremze

ne lotim se več centralnih zaklepanj z alarmom, menjave bremz, rihtanja elektrošajb...če vete kam pes taco moli...
1. a so z EJ18 mašinami res problemi, ki so zanje prav mitološki že
2. ali ima 1.8 legacy potemtakem manj osnovne opreme?