Za subaruja se pa pomoje folk odloča po priporočilu znancev in slovesu zaneslivosti.
Subaru Forester
-
sebastjan78
- Novinec
- Prispevki: 5
zahvaljujem se vam za mnenja, se pravi da subarujevi motorji zdržijo več kot 250000km, v primeru če se redno vzdrževani.?kamsedlo napisal/-a:Ja ampak to vemo bolj poznavalci in ljubitelji Subarujev, medtem ko nekoga, ki se šele ogreva zanj in ne spremlja foruma,veliko število km verjetno odvrača od nakupa ?beliblisk napisal/-a:Ko piše 200kkm+ zravn NA subaruja vsi vemo da se je glih ogrel dobr.če je bil seveda primerno vzdrževan
Ali mi lahko prosim gdo napiše na koliko je potrebno narediti velik servis.!
Če začnemo seštevati pri 200000 km.
Jaz bi naredil veliki servis, ko bi ga kupil in si s tem pridobil 100.000km do naslednjega velikega servisa. Začeten vložek pride tako malo višji, si pa siguren v to kar imaš. Šteti pa tako začneš potem s tem servisom.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Spodaj so fotografije 2.2 motorja s prevoženimi 400.000+ km (415 če se prav spomnim?); ni vidnih znakov obrabe. Tudi meritve glavne gredi so to potrdile.sebastjan78 napisal/-a:zahvaljujem se vam za mnenja, se pravi da subarujevi motorji zdržijo več kot 250000km, v primeru če se redno vzdrževani.?
Zaradi tuninga (povečanja moči) motorja je bil obnovljen (novi bati, ležaji in tesnila) in dela še danes.
http://freeweb.t-2.net/gorazdo/subaru/c ... er_st3.jpg
http://freeweb.t-2.net/gorazdo/subaru/c ... spodaj.jpg
http://freeweb.t-2.net/gorazdo/subaru/c ... rpalka.jpg
http://freeweb.t-2.net/gorazdo/subaru/c ... detajl.jpg
http://freeweb.t-2.net/gorazdo/subaru/c ... etajl2.jpg
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Re: Subaru Forester
natančno ti ne znam odgovoriti, lahko pa pritrdim zgornjim mnenjem s tem: sem (prvi) lastnik foresterja, letnik dec. 2004. avto imam 7 let in 125kkm, opravljene ima redne servise (in nekaj malenkosti). čeprav nikoli nisem imel avtomobila tako dolgo, se mi pri tem zdi, da se komaj prav zagreva. če je avto, ki ga gledaš, kolikor toliko redno vzdrževan, ti bi moral služiti še dolgo, ne glede na prevožene km, vsekakor pa bolje kakšne kot druge znamke. edino, česar se je bati, je to, da bi te znamka znala zasvojiti in ti bo pozneje težko preklopiti na kaj drugegasebastjan78 napisal/-a:, na kaj moram paziti?...
Re: Subaru Forester
pilgrim napisal/-a:natančno ti ne znam odgovoriti, lahko pa pritrdim zgornjim mnenjem s tem: sem (prvi) lastnik foresterja, letnik dec. 2004. avto imam 7 let in 125kkm, opravljene ima redne servise (in nekaj malenkosti). čeprav nikoli nisem imel avtomobila tako dolgo, se mi pri tem zdi, da se komaj prav zagreva. če je avto, ki ga gledaš, kolikor toliko redno vzdrževan, ti bi moral služiti še dolgo, ne glede na prevožene km, vsekakor pa bolje kakšne kot druge znamke. edino, česar se je bati, je to, da bi te znamka znala zasvojiti in ti bo pozneje težko preklopiti na kaj drugegasebastjan78 napisal/-a:, na kaj moram paziti?...
se strinjam
Se popolnoma strinjam z Igorjem. Maš potem mirno vest in veš pri čem si.nebivedu napisal/-a:Jaz bi naredil veliki servis, ko bi ga kupil in si s tem pridobil 100.000km do naslednjega velikega servisa. Začeten vložek pride tako malo višji, si pa siguren v to kar imaš. Šteti pa tako začneš potem s tem servisom.
Sebastjan78! A si že nabavil, da se vidimo in kakšno rečemo?
Kot so ti kolegi lepo napisali, jaz zdaj vidim, kako lepo dela, pa imam že skoraj 216k. Zamenjal sem pa sklopko, veliki servis, zadnje blažilce in vzmeti in sem dobil občutek, da se zdaj prav lepo pelje.
Pa sem bil v sredo na Interservice v Lj, tudi jaz bi svojega prodal in si omislil kakšnega 5 ali 7 let mlajšega, pa nimajo nič. Kaj mi je rekel, težko ga ga boste dobili, ker gre vse v sorodstvu ali po poznanstvih. Enega (novi tip) so imeli pa pravi, da je bil tam samo 2 dni.
Lp gorički
Kot so ti kolegi lepo napisali, jaz zdaj vidim, kako lepo dela, pa imam že skoraj 216k. Zamenjal sem pa sklopko, veliki servis, zadnje blažilce in vzmeti in sem dobil občutek, da se zdaj prav lepo pelje.
Pa sem bil v sredo na Interservice v Lj, tudi jaz bi svojega prodal in si omislil kakšnega 5 ali 7 let mlajšega, pa nimajo nič. Kaj mi je rekel, težko ga ga boste dobili, ker gre vse v sorodstvu ali po poznanstvih. Enega (novi tip) so imeli pa pravi, da je bil tam samo 2 dni.
Lp gorički
-
sebastjan78
- Novinec
- Prispevki: 5
Še ne, bo pa v kratkem, iz katerega kraja natančneje si, en subaru se vozi po goričkem, več jih pa ne poznam....gorički napisal/-a:Sebastjan78! A si že nabavil, da se vidimo in kakšno rečemo?
Lp gorički
subarujev je v prekmurju zelo malo, na goričkem je en v g. petrovcih mislim, srebrne barve, kupljen je bil rabljen iz nemčije. lastnik je z njim zelo zadovoljen, ja paz svojim tudi, žal mi je le da si ga nisem že kupil kdaj prej
če ga hočeš probat svojga subaruje se pelji z njim v kuštanovce v peskokop ( ko bo fajn razmočeno) in tam boš videl kako dobri so ti avti
ne šparaj ga preveč saj dosti prenese
če ga hočeš probat svojga subaruje se pelji z njim v kuštanovce v peskokop ( ko bo fajn razmočeno) in tam boš videl kako dobri so ti avti
ne šparaj ga preveč saj dosti prenese
subaru forester boxer diesel 2010
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost