Moj forester turbo (SF)
To ni blo napisano na pamet, ampak sem se kr nekaj časa ukvarjal s tem kaj in kako. Vmes sem že skoraj peljal čipat k italjanom, pa sm si premislil in za nekaj časa obupal... Pol se je pa na srečo pojavil Bob...
Če se komu zdi kupit čip iz ebaya za nekaj €, ga zarad mene kr naj... Za moje pojme pa to ni nobena alternativa, ampak iskanje problemov tam kjer ni treba. Sicer pa vem, da se glede tega strinjava...
Danes se mi je po recimo 25 minutni vožnji pa AC (hitrost recimo okol 150) prižgala CEL - koda 32 (oxygen senzor)...
Najprej ko sem videl lučko, sem se kr malo razveselil, v upanju, da je pa to le tisto, kar sem čakal že tolk časa... Potem pa, ko sem preveril kodo, mi pa več ni blo tko všeč... Lambda je namreč nova, stara cca. 6 mes, od takrat sem prevozil mogoče 3000km...
Zakaj bi lahko nova lambda tko hitr začela delat probleme?
Najprej ko sem videl lučko, sem se kr malo razveselil, v upanju, da je pa to le tisto, kar sem čakal že tolk časa... Potem pa, ko sem preveril kodo, mi pa več ni blo tko všeč... Lambda je namreč nova, stara cca. 6 mes, od takrat sem prevozil mogoče 3000km...
Zakaj bi lahko nova lambda tko hitr začela delat probleme?
Tudi sam sem opazil pri foresterju, da z 95 oktancem iz agipa ali petrola avto nima ne moči in smrdi po bencinu iz izpuha, ko mrzel avto vžgem, pri 95 in 100 oktanskem bencinu iz omv-ja tega ni. Tako da tankam samo na OMV-ju in nikjer drugje. Razlike med 95 in 100 na omv-ju pa ne zaznavam, tako da točim omv-jevo 95-ko.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov