No dej kej rukn, pa lahko skočmo nekam mal se vozit, mal okol, kšno rečemo pa tkoBIGzig napisal/-a: @boxer: Zdej smo mal ven iz ta večje gužve, tko da bo spet mal cajta..
V glavnem kr poklič sej maš št... :.sup
No dej kej rukn, pa lahko skočmo nekam mal se vozit, mal okol, kšno rečemo pa tkoBIGzig napisal/-a: @boxer: Zdej smo mal ven iz ta večje gužve, tko da bo spet mal cajta..
Vse imam novo, diske, ploščice, čeljusti...danci1973 napisal/-a:Prava pot je kombinacija obojega - prvih 'N' kilometrov po tem, ko avto postaviš z dvigala, greš čist na izi, pri čemer je 'N' v glavnem odvisen od tega, ali gre za nove ploščice in nove diske ('N' je lahko malo - tudi 20km bi lahko bilo dovolj, če je ni to ravno AC pa čisto nič bremzanja) ali za nove ploščice na stare diske ('N' je velik, kako velik, pa spet odvisno od stanja diskov).Boxer napisal/-a:Eden nasvet je čist na izi brez naglih bremzanj vsaj prvih nekaj 100km, drugi nasvet je pa jih dobro ogret potem recimo parkrat bremzat na real hard recimo iz 100kmh na 15kmh...mesecnik napisal/-a:Narobe jih utekaš. Že prilepljeno v tej temi, kako se uteka.
Potem pa 'bremzanje na polno' - nekajkrat zaporedoma, pa pavza (brez ustavljanja!) pa potem vse skupaj še enkrat.
Vožnja po AC z izjemno malo bremzanja ne naredi nič pametnega za utekanje zavor.Boxer napisal/-a: Vse imam novo, diske, ploščice, čeljusti...
Tole za AC nisem čist zastopu. Od tega kar imam zmontirano, sem naredil cca 300km v dveh dneh in od tega 99% na AC z izjemno malo bremzanja, če je pa bilo bremzanje sem pa pritisnil kot na perešček. Ampak se mi zdi ,da bom kej zjebal če bom zdej neki na hard pritiskal?
Bi pomoje šlo...Sicer grem pomoje konec tedna za 3 dni v Stockholm ampak nisem še čist siguren, tko,da ti me kar rukn na tel. ko boš lahko pa se bova že ujela.BIGzig napisal/-a:Vsaka konstruktivna debata men čist ustreza, tko da tole za moje pojme ni noben offtopic..
@boxer: če bo sreča pa cajt se uhka ta tedn dobiva na kšn kawi?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost