http://inga.avant.si/~alfaklub/forum/vi ... 72&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Forester SF5 2.0T
Forester SF5 2.0T
Škoda, da so taki projekti predstavljeni na napačnem forumu 
http://inga.avant.si/~alfaklub/forum/vi ... 72&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: Forester SF5 2.0T
Na napačnem forumu?
To misliš na drugem...

To misliš na drugem...
Dobr je zagrabu tole obnovo
Zanimiv mi je bil tisti komplet za obnovo turbine...
Ma kdo kej cene za takšno zadevo ?
Zanimiv mi je bil tisti komplet za obnovo turbine...
Ma kdo kej cene za takšno zadevo ?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Je možakar že kak avto pred tem porihtal kot se zagre,..

Jao, ti si pa včasih čist preobčutljiv, če kdo reče kako na račun drugih forumovurbancebulj napisal/-a:Na napačnem forumu?
To misliš na drugem...
Pol ti tut ni kul, če rečemo da japonci pa angleži vozijo na napačni strani ceste? :mrgreen:
A tega subija drgač poznamo?
Drgač pa vsaka čast vsakemu, ki tkle zrihta avto, pa ni mehankarskega foha :.sup
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Drugače tipo je mehanik in je prštimal že kar nekaj avtov. Od raznoraznih Alf 145 turbo, 166 je navijal pa trenutno si lasti enega R33 skyline-a itd.ijuvan napisal/-a: A tega subija drgač poznamo?
Drgač pa vsaka čast vsakemu, ki tkle zrihta avto, pa ni mehankarskega foha :.sup
Nimam kulija, da bi se podpisal.
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Res je, možakarju vsa čast!axaQ4 napisal/-a:Drugače tipo je mehanik in je prštimal že kar nekaj avtov. Od raznoraznih Alf 145 turbo, 166 je navijal pa trenutno si lasti enega R33 skyline-a itd.
Ijuvan:
Stvar je v tem, da redno spremljam alfa forum in sem član Alfa kluba in lahko rečem, da bi se lahko zgledovali po njih, njihovi vnemi, organizaciji, od sestavljanja koledarjev do srečanj ipd...
Ne kritiziram Subaru foruma ali kaj podobnega, me pa zmoti, ko nekteri rinejo te naše brbotalnike v nebo, kot da držimo boga za jajca, vozimo pa 10+let stare Subaruje.
Nisem pristaš nobene znamke, ker je vsaka po svoje dobra, ja razumem, to je Subaru forum, ampak vseeno pričakujem da je razumevanje in IQ tukaj višji kot na BMW forumu.
:.sup
Alfe imajo pač dušo in zgleda da je duša lastnikov alf drugačna. Na hitro sem preletel temo iz linka in nisem opazil kej dosti več rihtarije kot jo ima kar nekaj subarujev na forumu, samo pač tukaj ni predstavljeno in poslikano. Ker tu gre pač za več različnih hobijev... tko na hitro:urbancebulj napisal/-a:Res je, možakarju vsa čast!axaQ4 napisal/-a:Drugače tipo je mehanik in je prštimal že kar nekaj avtov. Od raznoraznih Alf 145 turbo, 166 je navijal pa trenutno si lasti enega R33 skyline-a itd.
![]()
Ijuvan:
Stvar je v tem, da redno spremljam alfa forum in sem član Alfa kluba in lahko rečem, da bi se lahko zgledovali po njih, njihovi vnemi, organizaciji, od sestavljanja koledarjev do srečanj ipd...
Ne kritiziram Subaru foruma ali kaj podobnega, me pa zmoti, ko nekteri rinejo te naše brbotalnike v nebo, kot da držimo boga za jajca, vozimo pa 10+let stare Subaruje.
Nisem pristaš nobene znamke, ker je vsaka po svoje dobra, ja razumem, to je Subaru forum, ampak vseeno pričakujem da je razumevanje in IQ tukaj višji kot na BMW forumu.
:.sup
1. uživanje v vožnji z avtom
2. uživanje v rihtanju avta
3. uživanje v dokumentiranju
4. uživanje v prikazovanju dokumentacije drugim
No pa mi je tko uspel napisat, da zgleda točka 4 slabšalno.
Pri nas smo zgleda bolj pri 1. in 2. točki / vrstni red niti ni pomemben. Kar se družbe tiče je pa subaru družba dobra. Pojdi kdaj na kako druženje, ki ga organizira Karli. Ajde nimam vsakoletnih bencinskih gokardov (enkrat so bili v BTC), pa pač nimamo kawe za savo. So bile pa včasih tedensko (ob četrtkih) kawe na različnih lokacijah, samo ljudje se pač postarajo, dobijo obveznosti in vse ne gre več skupaj tako kot nekoč.
Zadnjič spremenil irCAR81, dne 29. December 2015, 16:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Zanimivo, neoriginani senzorji. Kul projekt, škoda edino, da se ni odločil še za remap.
irCAR81 napisal/-a: Alfe imajo pač dušo in zgleda da je duša lastnikov alf drugačna. Na hitro sem preletel temo iz linka in nisem opazil kej dosti več rihtarije kot jo ima kar nekaj subarujev na forumu, samo pač tukaj ni predstavljeno in poslikano. Ker tu gre pač za več različnih hobijev... tko na hitro:
1. uživanje v vožnji z avtom
2. uživanje v rihtanju avta
3. uživanje v dokumentiranju
4. uživanje v prikazovanju dokumentacije drugim
Aha pol sm jz Alfist po teh točkah :mrgreen:
Nisi, ker ti maš subaruja in maš neprestano na voljo tudi v točko 1, razen takrat ko je avto razstavljen, pa še takrat bi se dal furat. 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Z vsem spoštovanjem do vseh, ki si upajo sami porihtat svoj avto. Sam sem tole temo prebral in bil zelo vesel, da se je odločil za še en stroj. Zrihtal je že marsi katero alfo z 2.0 v6 in turbino. Sedaj pa rihta še eno starino, skaylajnerja. Kar se pa alf tiče, pa sem si in si še vedno lastim alfo. Več tudi na http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?f=8&t=14457 in to z najboljšim motorjem.
Ker pa je tole subaru forum, pa bom samo dodal, dokler nisem peljal subaruja, nisem vedel kaj je to 4x4 in njegova vzdržljivost ter uporabnost na cesti.
Ker pa je tole subaru forum, pa bom samo dodal, dokler nisem peljal subaruja, nisem vedel kaj je to 4x4 in njegova vzdržljivost ter uporabnost na cesti.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Tegale forija sem pa zadnjič videl v MS, deklina vozila, se mi je zdel, da je nov v naših krajih 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost