Forester SF5 2.0T

Subarujev predstavnik razreda SUV
Uporabniški avatar
Fusion
Uporabnik foruma
Prispevki: 682

Forester SF5 2.0T

Odgovor Avtor: Fusion » 29. December 2015, 10:40

Škoda, da so taki projekti predstavljeni na napačnem forumu :(
http://inga.avant.si/~alfaklub/forum/vi ... 72&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

Uporabniški avatar
urbancebulj
Uporabnik foruma
Prispevki: 2237

Re: Forester SF5 2.0T

Odgovor Avtor: urbancebulj » 29. December 2015, 12:54

Na napačnem forumu?
To misliš na drugem...
:lol:

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5489
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 29. December 2015, 13:12

Dobr je zagrabu tole obnovo :)

Zanimiv mi je bil tisti komplet za obnovo turbine...
Ma kdo kej cene za takšno zadevo ?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
urbancebulj
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: urbancebulj » 29. December 2015, 13:26

Je možakar že kak avto pred tem porihtal kot se zagre,..
;)

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 29. December 2015, 14:05

urbancebulj napisal/-a:Na napačnem forumu?
To misliš na drugem...
:lol:
Jao, ti si pa včasih čist preobčutljiv, če kdo reče kako na račun drugih forumov :lol: sej veš da ni mišljeno slabšalno ;-)
Pol ti tut ni kul, če rečemo da japonci pa angleži vozijo na napačni strani ceste? :mrgreen:

A tega subija drgač poznamo?
Drgač pa vsaka čast vsakemu, ki tkle zrihta avto, pa ni mehankarskega foha :.sup
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)

Uporabniški avatar
axaQ4
Uporabnik foruma
Prispevki: 498
Kraj: Začetek Gorenjske baje

Odgovor Avtor: axaQ4 » 29. December 2015, 14:39

ijuvan napisal/-a: A tega subija drgač poznamo?
Drgač pa vsaka čast vsakemu, ki tkle zrihta avto, pa ni mehankarskega foha :.sup
Drugače tipo je mehanik in je prštimal že kar nekaj avtov. Od raznoraznih Alf 145 turbo, 166 je navijal pa trenutno si lasti enega R33 skyline-a itd.
Nimam kulija, da bi se podpisal.

Uporabniški avatar
Gromozansky
Član Subaru kluba
Prispevki: 410
Kraj: Rakitna

Odgovor Avtor: Gromozansky » 29. December 2015, 15:01

Moj bivši forster... :)
EJ22, EJ20G,EJ20

Uporabniški avatar
urbancebulj
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: urbancebulj » 29. December 2015, 16:06

axaQ4 napisal/-a:Drugače tipo je mehanik in je prštimal že kar nekaj avtov. Od raznoraznih Alf 145 turbo, 166 je navijal pa trenutno si lasti enega R33 skyline-a itd.
Res je, možakarju vsa čast!
:c

Ijuvan:
Stvar je v tem, da redno spremljam alfa forum in sem član Alfa kluba in lahko rečem, da bi se lahko zgledovali po njih, njihovi vnemi, organizaciji, od sestavljanja koledarjev do srečanj ipd...
Ne kritiziram Subaru foruma ali kaj podobnega, me pa zmoti, ko nekteri rinejo te naše brbotalnike v nebo, kot da držimo boga za jajca, vozimo pa 10+let stare Subaruje.
Nisem pristaš nobene znamke, ker je vsaka po svoje dobra, ja razumem, to je Subaru forum, ampak vseeno pričakujem da je razumevanje in IQ tukaj višji kot na BMW forumu.
:.sup

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 29. December 2015, 16:40

urbancebulj napisal/-a:
axaQ4 napisal/-a:Drugače tipo je mehanik in je prštimal že kar nekaj avtov. Od raznoraznih Alf 145 turbo, 166 je navijal pa trenutno si lasti enega R33 skyline-a itd.
Res je, možakarju vsa čast!
:c

Ijuvan:
Stvar je v tem, da redno spremljam alfa forum in sem član Alfa kluba in lahko rečem, da bi se lahko zgledovali po njih, njihovi vnemi, organizaciji, od sestavljanja koledarjev do srečanj ipd...
Ne kritiziram Subaru foruma ali kaj podobnega, me pa zmoti, ko nekteri rinejo te naše brbotalnike v nebo, kot da držimo boga za jajca, vozimo pa 10+let stare Subaruje.
Nisem pristaš nobene znamke, ker je vsaka po svoje dobra, ja razumem, to je Subaru forum, ampak vseeno pričakujem da je razumevanje in IQ tukaj višji kot na BMW forumu.
:.sup
Alfe imajo pač dušo in zgleda da je duša lastnikov alf drugačna. Na hitro sem preletel temo iz linka in nisem opazil kej dosti več rihtarije kot jo ima kar nekaj subarujev na forumu, samo pač tukaj ni predstavljeno in poslikano. Ker tu gre pač za več različnih hobijev... tko na hitro:
1. uživanje v vožnji z avtom
2. uživanje v rihtanju avta
3. uživanje v dokumentiranju
4. uživanje v prikazovanju dokumentacije drugim

No pa mi je tko uspel napisat, da zgleda točka 4 slabšalno. :) Ampak jaz osebno res ne vem zakaj bi na odprtem forumu razkazoval koliko sem zabil za avto in kaj vse je predrkano in zamenjano. Se mi pa paše pohvalt če mi rata kdaj kje zmagat z imprezo, pač vsak ima svoje finte.

Pri nas smo zgleda bolj pri 1. in 2. točki / vrstni red niti ni pomemben. Kar se družbe tiče je pa subaru družba dobra. Pojdi kdaj na kako druženje, ki ga organizira Karli. Ajde nimam vsakoletnih bencinskih gokardov (enkrat so bili v BTC), pa pač nimamo kawe za savo. So bile pa včasih tedensko (ob četrtkih) kawe na različnih lokacijah, samo ljudje se pač postarajo, dobijo obveznosti in vse ne gre več skupaj tako kot nekoč.
Zadnjič spremenil irCAR81, dne 29. December 2015, 16:44, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
strumf666
Član Subaru kluba
Prispevki: 4122
Kraj: Krško

Odgovor Avtor: strumf666 » 29. December 2015, 16:43

Zanimivo, neoriginani senzorji. Kul projekt, škoda edino, da se ni odločil še za remap.

MPS
Uporabnik foruma
Prispevki: 498

Odgovor Avtor: MPS » 29. December 2015, 17:38

irCAR81 napisal/-a: Alfe imajo pač dušo in zgleda da je duša lastnikov alf drugačna. Na hitro sem preletel temo iz linka in nisem opazil kej dosti več rihtarije kot jo ima kar nekaj subarujev na forumu, samo pač tukaj ni predstavljeno in poslikano. Ker tu gre pač za več različnih hobijev... tko na hitro:
1. uživanje v vožnji z avtom
2. uživanje v rihtanju avta
3. uživanje v dokumentiranju
4. uživanje v prikazovanju dokumentacije drugim

Aha pol sm jz Alfist po teh točkah :mrgreen:

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 29. December 2015, 18:35

Nisi, ker ti maš subaruja in maš neprestano na voljo tudi v točko 1, razen takrat ko je avto razstavljen, pa še takrat bi se dal furat. :)

Uporabniški avatar
urbancebulj
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: urbancebulj » 29. December 2015, 19:02

:c :mrgreen: :.sup

Uporabniški avatar
TedyBi
Uporabnik foruma
Prispevki: 433
Kraj: obala

Odgovor Avtor: TedyBi » 29. December 2015, 19:37

Z vsem spoštovanjem do vseh, ki si upajo sami porihtat svoj avto. Sam sem tole temo prebral in bil zelo vesel, da se je odločil za še en stroj. Zrihtal je že marsi katero alfo z 2.0 v6 in turbino. Sedaj pa rihta še eno starino, skaylajnerja. Kar se pa alf tiče, pa sem si in si še vedno lastim alfo. Več tudi na http://forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?f=8&t=14457 in to z najboljšim motorjem.
Ker pa je tole subaru forum, pa bom samo dodal, dokler nisem peljal subaruja, nisem vedel kaj je to 4x4 in njegova vzdržljivost ter uporabnost na cesti.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!

Uporabniški avatar
Kristijan
Član Subaru kluba
Prispevki: 1324
Kraj: Goričko
Kontakt:

Odgovor Avtor: Kristijan » 29. December 2015, 20:23

Tegale forija sem pa zadnjič videl v MS, deklina vozila, se mi je zdel, da je nov v naših krajih :D
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov