GHD Lučine

Novosti na domačih in svetovnih tekmovanjih
Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 03. Avgust 2009, 17:30

_BiStRi_ napisal/-a:Grem se mejčken pelat ja, progo sicer slabo poznam, vendar dovolj, da vem, da imam prešvoh avto za kakšno atraktivno vožnjo, bo pa vsekakor vikend poln užitkov, nastopiti na pravi dirki, pa če le kot predtekmovalec sem si že dolgo želel in kot kaže se mi bo želja končno izpolnila :cool:
Sej greva lahko mal potrenirat ta teden enkrat popoldne, če hočeš. Da boš bolje spoznal progo. Fajn je, da saj približno veš kombinacije ovinkov. Lahko se slišiva po tel..
Go Westy, go!

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 03. Avgust 2009, 17:34

Bistri, kako boš poliman, da vem, koga mal konkretneje posnet?

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 03. Avgust 2009, 17:41

irCAR81 napisal/-a: Za v klanc je res švoh ampak lahko boš na dol nakazal kako se po hardih drifta. :)

Težka ker je prepovedano :lol:

picinni napisal/-a:
Sej greva lahko mal potrenirat ta teden enkrat popoldne, če hočeš. Da boš bolje spoznal progo. Fajn je, da saj približno veš kombinacije ovinkov. Lahko se slišiva po tel..
Je opcija, samo ne vem kako bom kej ta teden z časom, sej malo sem se že navozil, zgornji del je precej podoben, tako, da si težko zapomniš kje je kater ovinek in kakšen je...če bo čas se slišiva, tnx :-)
Sajmon napisal/-a:Bistri, kako boš poliman, da vem, koga mal konkretneje posnet?
Nič ne bo polimano (vsaj zaenkrat ni plana) razen pač osnovnih nalepk, štartna št 02, ter glavni pokrovitelj dirke (predvidevam).

Sicer pa ni za sfalit modre preze, med prvimi predvozniki... :cool:

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 03. Avgust 2009, 17:51

Greš ene 15-20 krat gor pa približno že veš za kaj gre.
Če se samo spomnem, ko smo trenirali gorsko na Stubičke toplice na Hrvaškem, ko je bila še ta dolga varianta (cca. 10-11 kilometrov) preden so jo skrajšali. To je bilo zanimivo.

Če boš "kontent" pokliči, do srede, ker bo potem preveč gužve v hrib po mojem.
Go Westy, go!

Sajmon
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: Sajmon » 03. Avgust 2009, 18:17

Bo znal bit "zanimivo"...
buhc.net napisal/-a:Trening

Ogled proge je možen samo 18.,19., 25., 26. julija in 1., 2. avgusta 2009.
Kakršno koli treniranje na progi je prepovedano!

V času ogleda proge so vozniki dolžni spoštovati cestno prometne predpise kateri veljajo v RS. Vožnja v naselju 50 km/h, izven naselja 90 km/h, če ni z prometnimi znaki drugače določeno. Število voženj po progi v dovoljenem času ogleda je neomejeno.

Voznik, ki se bo nahajal na progi GHD Lučine od objave tega dodatnega pravilnika in 7.avgustom 2009 (izvzeti so dovoljeni temini ogleda), bo obravnavan kot oseba, ki je opravljala nedovoljen ogled proge.

Voznik, ki bo opravljal nedovoljen ogled proge bo kaznovan za

* 1. kršitev z denarno kaznijo 400,00 €,
* 2. kršitev pa s prepovedjo nastopa na dirki (prijavnina se ne vrne)
* Za veckratno kršitev bo podan predlog za disciplinski postopek s prepovedjo nastopa tudi na naslednjih dirkah.

Organizator, policija in panožna zveza za avto šport AŠ 2005, bodo opravljali nadzor nad prometom pred dirko.

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 03. Avgust 2009, 18:39

To pravilo je za voznike, ki tekmujejo. Mi ki smo samo "navijači" se bomo, če bomoi, vozili in trenirali po omejitvah :-)
Go Westy, go!

Sajmon
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: Sajmon » 03. Avgust 2009, 19:12

Maš res. Sicer bi pa res rad videl koga, ki bo šel čez dovoljenih 90 v "torty, haairpin right, fiffty..." :-)

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 03. Avgust 2009, 19:23

Po omejitvah se pelje nekako 3.30. Čez naselje 40, potem pa bl gas ampak nič sekanja ovinkov, vedno po svojem pasu + promet za prehitevat (en avto no) pa malenkost pod 3.00.

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 03. Avgust 2009, 19:27

Aja, pa teh omejitev se dirkači ne držijo kej preveč.. ne bom sicer govoru ker avto ampak na trasi sem srečal dirkalnik brez tablic, z nalepkami, roll barom in ni šel po omejitvah. :P Več njih v bistvu.

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 03. Avgust 2009, 19:50

irCAR81 napisal/-a:Aja, pa teh omejitev se dirkači ne držijo kej preveč.. ne bom sicer govoru ker avto ampak na trasi sem srečal dirkalnik brez tablic, z nalepkami, roll barom in ni šel po omejitvah. :P Več njih v bistvu.

Prav z dirkalnikom so se vozili :shock: imajo pa res jajca. To je ja bilo in je strogo prepovedano.
Go Westy, go!

Uporabniški avatar
dawet
Uporabnik foruma
Prispevki: 329

Odgovor Avtor: dawet » 04. Avgust 2009, 07:15

_BiStRi_ napisal/-a:Grem se mejčken pelat ja, progo sicer slabo poznam, vendar dovolj, da vem, da imam prešvoh avto za kakšno atraktivno vožnjo, bo pa vsekakor vikend poln užitkov, nastopiti na pravi dirki, pa če le kot predtekmovalec sem si že dolgo želel in kot kaže se mi bo želja končno izpolnila :cool:
Takoj po tem te pa vidim ko boš začel iskat rollbar in opremo.. Mene je čist zastupila tista nula na rogli :lol:

lp

sustami
Uporabnik foruma
Prispevki: 61

Odgovor Avtor: sustami » 04. Avgust 2009, 08:41

Kdo ve, kdaj (ura) se zacnejo treningi in koliko jih bo (2 ali velo 3 voznje)? Ravno tako me zanima za nedeljsko tekmo.

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 04. Avgust 2009, 08:50

dawet napisal/-a:
Takoj po tem te pa vidim ko boš začel iskat rollbar in opremo.. Mene je čist zastupila tista nula na rogli :lol:

lp
:lol: :.sup
Go Westy, go!

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 04. Avgust 2009, 12:32

Sajmon jaz bi ti predlagal prvi desni ovinek v klanec, takoj ko se proga po štartu obrne v levo.
Če želiš lahko organizatorje vprašam kako do licence za foto.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 04. Avgust 2009, 12:34

_BiStRi_ napisal/-a: Nič ne bo polimano (vsaj zaenkrat ni plana) razen pač osnovnih nalepk, štartna št 02, ter glavni pokrovitelj dirke (predvidevam).

Sicer pa ni za sfalit modre preze, med prvimi predvozniki... :cool:
Jaz bi ti predlagal na vsakem boku nalepko "NAPRODAJ".
V primeru, da si kaj plačal štartnino moraš imeti tudi nalepke sponzorjev, drugače ti jih ni treba.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost