Sej greva lahko mal potrenirat ta teden enkrat popoldne, če hočeš. Da boš bolje spoznal progo. Fajn je, da saj približno veš kombinacije ovinkov. Lahko se slišiva po tel.._BiStRi_ napisal/-a:Grem se mejčken pelat ja, progo sicer slabo poznam, vendar dovolj, da vem, da imam prešvoh avto za kakšno atraktivno vožnjo, bo pa vsekakor vikend poln užitkov, nastopiti na pravi dirki, pa če le kot predtekmovalec sem si že dolgo želel in kot kaže se mi bo želja končno izpolnila
GHD Lučine
Go Westy, go!
irCAR81 napisal/-a: Za v klanc je res švoh ampak lahko boš na dol nakazal kako se po hardih drifta.
Težka ker je prepovedano
Je opcija, samo ne vem kako bom kej ta teden z časom, sej malo sem se že navozil, zgornji del je precej podoben, tako, da si težko zapomniš kje je kater ovinek in kakšen je...če bo čas se slišiva, tnxpicinni napisal/-a:
Sej greva lahko mal potrenirat ta teden enkrat popoldne, če hočeš. Da boš bolje spoznal progo. Fajn je, da saj približno veš kombinacije ovinkov. Lahko se slišiva po tel..
Nič ne bo polimano (vsaj zaenkrat ni plana) razen pač osnovnih nalepk, štartna št 02, ter glavni pokrovitelj dirke (predvidevam).Sajmon napisal/-a:Bistri, kako boš poliman, da vem, koga mal konkretneje posnet?
Sicer pa ni za sfalit modre preze, med prvimi predvozniki...
Greš ene 15-20 krat gor pa približno že veš za kaj gre.
Če se samo spomnem, ko smo trenirali gorsko na Stubičke toplice na Hrvaškem, ko je bila še ta dolga varianta (cca. 10-11 kilometrov) preden so jo skrajšali. To je bilo zanimivo.
Če boš "kontent" pokliči, do srede, ker bo potem preveč gužve v hrib po mojem.
Če se samo spomnem, ko smo trenirali gorsko na Stubičke toplice na Hrvaškem, ko je bila še ta dolga varianta (cca. 10-11 kilometrov) preden so jo skrajšali. To je bilo zanimivo.
Če boš "kontent" pokliči, do srede, ker bo potem preveč gužve v hrib po mojem.
Go Westy, go!
Bo znal bit "zanimivo"...
buhc.net napisal/-a:Trening
Ogled proge je možen samo 18.,19., 25., 26. julija in 1., 2. avgusta 2009.
Kakršno koli treniranje na progi je prepovedano!
V času ogleda proge so vozniki dolžni spoštovati cestno prometne predpise kateri veljajo v RS. Vožnja v naselju 50 km/h, izven naselja 90 km/h, če ni z prometnimi znaki drugače določeno. Število voženj po progi v dovoljenem času ogleda je neomejeno.
Voznik, ki se bo nahajal na progi GHD Lučine od objave tega dodatnega pravilnika in 7.avgustom 2009 (izvzeti so dovoljeni temini ogleda), bo obravnavan kot oseba, ki je opravljala nedovoljen ogled proge.
Voznik, ki bo opravljal nedovoljen ogled proge bo kaznovan za
* 1. kršitev z denarno kaznijo 400,00 €,
* 2. kršitev pa s prepovedjo nastopa na dirki (prijavnina se ne vrne)
* Za veckratno kršitev bo podan predlog za disciplinski postopek s prepovedjo nastopa tudi na naslednjih dirkah.
Organizator, policija in panožna zveza za avto šport AŠ 2005, bodo opravljali nadzor nad prometom pred dirko.
irCAR81 napisal/-a:Aja, pa teh omejitev se dirkači ne držijo kej preveč.. ne bom sicer govoru ker avto ampak na trasi sem srečal dirkalnik brez tablic, z nalepkami, roll barom in ni šel po omejitvah. :P Več njih v bistvu.
Prav z dirkalnikom so se vozili
Go Westy, go!
Takoj po tem te pa vidim ko boš začel iskat rollbar in opremo.. Mene je čist zastupila tista nula na rogli_BiStRi_ napisal/-a:Grem se mejčken pelat ja, progo sicer slabo poznam, vendar dovolj, da vem, da imam prešvoh avto za kakšno atraktivno vožnjo, bo pa vsekakor vikend poln užitkov, nastopiti na pravi dirki, pa če le kot predtekmovalec sem si že dolgo želel in kot kaže se mi bo želja končno izpolnila
lp
dawet napisal/-a:Takoj po tem te pa vidim ko boš začel iskat rollbar in opremo.. Mene je čist zastupila tista nula na rogli_BiStRi_ napisal/-a:Grem se mejčken pelat ja, progo sicer slabo poznam, vendar dovolj, da vem, da imam prešvoh avto za kakšno atraktivno vožnjo, bo pa vsekakor vikend poln užitkov, nastopiti na pravi dirki, pa če le kot predtekmovalec sem si že dolgo želel in kot kaže se mi bo želja končno izpolnila![]()
lp
Go Westy, go!
Jaz bi ti predlagal na vsakem boku nalepko "NAPRODAJ"._BiStRi_ napisal/-a: Nič ne bo polimano (vsaj zaenkrat ni plana) razen pač osnovnih nalepk, štartna št 02, ter glavni pokrovitelj dirke (predvidevam).
Sicer pa ni za sfalit modre preze, med prvimi predvozniki...
V primeru, da si kaj plačal štartnino moraš imeti tudi nalepke sponzorjev, drugače ti jih ni treba.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost