Fori v grabnu

Vse kar ne paše v ostale teme...
Odgovori
gore
Uporabnik foruma
Prispevki: 955
Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
Kontakt:

Fori v grabnu

Odgovor Avtor: gore » 13. Oktober 2006, 16:41

Danes so pa Foresterji res v akciji. Dopoldan sem svojega prodal, sredi dneva sem enega gledal, popoldan pa se je en čudovit srebrni Fori znašel v grabnu (nekaj sto metrov od naše hiše). Starejša ženska je zaspala in skočila v graben. Malo je razbit spredaj, sicer nič. Sklepam pa, da je katastrofa spodaj ..., saj je nerodno priletela na skale :?
Vprašanje koliko bo to vredno. Bil je pa kot nov.

Uporabniški avatar
s8n
mu hoshi akuma
Prispevki: 281
Kraj: Lucija
Kontakt:

Odgovor Avtor: s8n » 13. Oktober 2006, 16:46

poglej na koledar: petek 13. :twisted:
- power is nothing without AWD -

http://www.sloganizer.net/en/style2,subaru.png

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 13. Oktober 2006, 16:52

Mogoče bi bil za pogledat...
Fiat.
Brez panike.

gore
Uporabnik foruma
Prispevki: 955
Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
Kontakt:

Odgovor Avtor: gore » 13. Oktober 2006, 17:20

Ko sem bil tam, so policisti ravno obravnavali zadevo. Potem so poklicali avtovleko, ki je želel zadevo kar potegniti ven, pa ga je policist prepričal, da to ni pametno. In so poklicali gasilce z dvigalom, da so ga dvignili naravnost gor. No, takrat me ni bilo več tam, da bi videl v kakšnem stanju je spodaj.
Če je udaril v menjalnik (je avtomatik), počohal diferencial zadaj, recimo razsul katalizator, spredaj je šel odbijač in havbo je dvignilo (upam, da ne zato, ker bi kaj iz motorja gor udarilo) ... je škode res veliko.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8750
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 13. Oktober 2006, 19:04

Zadnji diferencial se zelo težko razbije(verjami, da sem jih že veliko videl ko so po skalah čohal z njimi, pa ni blo nič hudega). Prej bi se jst bal za kako roko ali pa amortizer, da bi poglerdal v višino proti havbi. Pa hladilnik(če je skala bila dost visoka), al pa celo karter, pa da je zabilo mašino v havbo.

Katalizator je tudi na cevi, ki se prej ukrivi kot on sam, tako da ga težko razbiješ.

Vseeno so foriji (in pred njim leoneti) zlo trdi in varni avtomobili, za moje pojme bolj kot legacy ali impreza.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov