Most na Soči, Ponedeljek 15.8.2016

Subaru srečanja, kawe, izleti, predlogi,...
Zaklenjeno
aleks
Uporabnik foruma
Prispevki: 2559
Kraj: Ravno Brdo

Re: Most na Soči

Odgovor Avtor: aleks » 13. Julij 2016, 10:39

lepa. si to že tudi peljal?
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 13. Julij 2016, 10:45

Saj verjamem, da je užitek in avti zmorejo, mi pa svojih debelih in lenih riti ne zmoremo premaknit na peš. Vsakokrat, ko pedaliramo na zrak in vodo v kakšno hribovje ali gorovje, preklinjamo motorizirane izletnike. Tega je največ v Karavankah , ker so izven TNP. Rangerji se pa najraje spravljajo na kolesarje. Ahh, pa smo spet tam... :mrgreen:

aleks
Uporabnik foruma
Prispevki: 2559
Kraj: Ravno Brdo

Odgovor Avtor: aleks » 13. Julij 2016, 11:07

nebivedu napisal/-a:Zdej k bo outback poštiman, bomo spet začel z ogledi po sloveniji vsak vikend. Prvo bo po mejah slovenije. Po mejah okoli in okoli slovenije. Vsak vikend en del, pa vse samo kolovozi in makadami, pa da je vmes kje dobra oštarija, da imajo fajn hrano, prespiš pa kr na kakem bližnjem zakotnem travniku, pa drug dan naprej. S strešnim šotorom se to vse da.
za kak ogled, če ne bodo preveč hard, bi se pridružil (ali pa se priporočam za maršruto, če je možno solo in brez vitla prevozit).
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8738
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 13. Julij 2016, 11:34

Ja na kobariškem stolu sem že bil s foresterjem.

nič harda, makadami in kolovozi, brez vitlanja, sama lepa vožnja. Čez kak potok, kjer ni mosta za zapeljat, to je pa vse. Ampak to je par cm vode.

Bom rute shranjeval, tako da jih boš lahko dobil.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 13. Julij 2016, 11:38

Sajmon napisal/-a:Saj verjamem, da je užitek in avti zmorejo, mi pa svojih debelih in lenih riti ne zmoremo premaknit na peš.
Mi trije se vozimo naokoli po celi sloveniji. Ko vidiš kaj, kar bi si ogledal, pa gojzarje na noge in ruzake na hrbet in gremo pogledat, par ur pešačenja, potem pa z avtom naprej raziskovat.
Smo tut že ture po 24km delal, samo s tamalo je sedaj težje, ker pri štirih letih še ne more tok hodit, pa jo je treba nosit, kar pa tebi potem pobere moči, tako da delamo tam do 10km turce. Recimo s pokljuke na konjščico po svež domač mladi sir je ena taka lepa tura, kamor greš brez problema lahko z otrokom, ker ni hudega dviga, ampak se lepo postopoma dviguje, pa še večinoma je pot v senci, ob poti so pa maline, tako da je otroku zanimivo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 13. Julij 2016, 11:50

Super! Tko je treba mladiče vzgajat.
Aleks, tistim kolesarjem, ki ne znajo bremzat, pa kr težit in grablje v roke.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 13. Julij 2016, 12:24

Enkrat mi je en nemec razložil zadeve po domače;
Dokler si mlad, hodi po tujini in obišči vse kar lahko. Ko boš starejši in boš rabil bližino zdravnika, takrat pa raziskuj svojo državo, ker si lahko v zelo hitrem času pri zdravniku, če je kaj narobe.

Ampak sedaj dokler je tamala majhna, bomo mal po bližini in malo po sloveniji bluzili, čez kako leto ali dve pa sigurno pade kak 10k km raid po oddaljenih državah.

Uporabniški avatar
Nightwish
Uporabnik foruma
Prispevki: 221
Kraj: Celje

Odgovor Avtor: Nightwish » 13. Julij 2016, 17:38

Osebno sem za predlagano vsekakor zainteresiran, le datum bi bilo dobro čimprej določit, da si uredim fraj na šihtu. Ta del naše deželice mi je precej všeč, saj se ne potepam ravno pogosto tam okoli (=0,01%) in bi mi bilo zanimivo malo bolje spoznati še kaj drugega kot samo CE, MB in LJ :D
Those who have never truly lived can never truly die!

Kanumlc
Član Subaru kluba
Prispevki: 890
Kraj: Vojsko nad Idrijo

Odgovor Avtor: Kanumlc » 13. Julij 2016, 21:01

Prva predlagana trasa iz Ljubljane preko Idrije do Mosta na soči
Druga pa, Sorica in preko Železnikov...

Oboje bi jaz združil....
Ko bi prišli do Mosta na soči, bi se lahko peljali z ladjico ali pa imeli manjši piknik. Nato bi se vkrcali na avtovlak in se odpeljali do Bohinjske Bistrice, tam se razložimo in nadaljujemo pot do Soriške planine in potem proti Železnikom.

Ne vem...tako okvirno nekako sem si zamislil...naj še kdo kaj doda....
Bi pa tiste makadamske ceste izpustil za tale trip in bi jih uporabili za drugič oz. se naredi malo bolj za offroad navdušence.

ma7yEEEx
Uporabnik foruma
Prispevki: 51

Odgovor Avtor: ma7yEEEx » 13. Julij 2016, 21:59

ce se gre po zgolj asfaltiranih cestah potem me lahko štejete zdraven, ce mi bo seveda termin odgovarjal :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 13. Julij 2016, 22:41

Kaj pravte na datum 15.8., ko je dela prosti dan? Ali pa sobota 21.8.?

Uporabniški avatar
Nightwish
Uporabnik foruma
Prispevki: 221
Kraj: Celje

Odgovor Avtor: Nightwish » 13. Julij 2016, 23:35

Kje bo potekala trasa se prepustim komu, ki pozna tiste konce bolje od mene. Za datum pa mi je prav tako povsem vseeno, le da dovolj prej vem, da si zrihtam prosto.
Those who have never truly lived can never truly die!

pero112
Član Subaru kluba
Prispevki: 682
Kraj: Lavrica

Odgovor Avtor: pero112 » 14. Julij 2016, 13:13

A ni 21.8. nedelja!

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 14. Julij 2016, 14:32

Jap, moja napaka. 20.8. je sobota.

pero112
Član Subaru kluba
Prispevki: 682
Kraj: Lavrica

Odgovor Avtor: pero112 » 14. Julij 2016, 19:38

Lahko v avgustu, a se gre za en dan ali dva. Nimam še razporeda za službo, da vidim katero soboto in nedeljo sem prost, ker sem v avgustu v turnusu.

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov