Most na Soči, Ponedeljek 15.8.2016
Re: Most na Soči
lepa. si to že tudi peljal?
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Saj verjamem, da je užitek in avti zmorejo, mi pa svojih debelih in lenih riti ne zmoremo premaknit na peš. Vsakokrat, ko pedaliramo na zrak in vodo v kakšno hribovje ali gorovje, preklinjamo motorizirane izletnike. Tega je največ v Karavankah , ker so izven TNP. Rangerji se pa najraje spravljajo na kolesarje. Ahh, pa smo spet tam... :mrgreen:
za kak ogled, če ne bodo preveč hard, bi se pridružil (ali pa se priporočam za maršruto, če je možno solo in brez vitla prevozit).nebivedu napisal/-a:Zdej k bo outback poštiman, bomo spet začel z ogledi po sloveniji vsak vikend. Prvo bo po mejah slovenije. Po mejah okoli in okoli slovenije. Vsak vikend en del, pa vse samo kolovozi in makadami, pa da je vmes kje dobra oštarija, da imajo fajn hrano, prespiš pa kr na kakem bližnjem zakotnem travniku, pa drug dan naprej. S strešnim šotorom se to vse da.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Ja na kobariškem stolu sem že bil s foresterjem.
nič harda, makadami in kolovozi, brez vitlanja, sama lepa vožnja. Čez kak potok, kjer ni mosta za zapeljat, to je pa vse. Ampak to je par cm vode.
Bom rute shranjeval, tako da jih boš lahko dobil.
nič harda, makadami in kolovozi, brez vitlanja, sama lepa vožnja. Čez kak potok, kjer ni mosta za zapeljat, to je pa vse. Ampak to je par cm vode.
Bom rute shranjeval, tako da jih boš lahko dobil.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Mi trije se vozimo naokoli po celi sloveniji. Ko vidiš kaj, kar bi si ogledal, pa gojzarje na noge in ruzake na hrbet in gremo pogledat, par ur pešačenja, potem pa z avtom naprej raziskovat.Sajmon napisal/-a:Saj verjamem, da je užitek in avti zmorejo, mi pa svojih debelih in lenih riti ne zmoremo premaknit na peš.
Smo tut že ture po 24km delal, samo s tamalo je sedaj težje, ker pri štirih letih še ne more tok hodit, pa jo je treba nosit, kar pa tebi potem pobere moči, tako da delamo tam do 10km turce. Recimo s pokljuke na konjščico po svež domač mladi sir je ena taka lepa tura, kamor greš brez problema lahko z otrokom, ker ni hudega dviga, ampak se lepo postopoma dviguje, pa še večinoma je pot v senci, ob poti so pa maline, tako da je otroku zanimivo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Super! Tko je treba mladiče vzgajat.
Aleks, tistim kolesarjem, ki ne znajo bremzat, pa kr težit in grablje v roke.
Aleks, tistim kolesarjem, ki ne znajo bremzat, pa kr težit in grablje v roke.
Enkrat mi je en nemec razložil zadeve po domače;
Dokler si mlad, hodi po tujini in obišči vse kar lahko. Ko boš starejši in boš rabil bližino zdravnika, takrat pa raziskuj svojo državo, ker si lahko v zelo hitrem času pri zdravniku, če je kaj narobe.
Ampak sedaj dokler je tamala majhna, bomo mal po bližini in malo po sloveniji bluzili, čez kako leto ali dve pa sigurno pade kak 10k km raid po oddaljenih državah.
Dokler si mlad, hodi po tujini in obišči vse kar lahko. Ko boš starejši in boš rabil bližino zdravnika, takrat pa raziskuj svojo državo, ker si lahko v zelo hitrem času pri zdravniku, če je kaj narobe.
Ampak sedaj dokler je tamala majhna, bomo mal po bližini in malo po sloveniji bluzili, čez kako leto ali dve pa sigurno pade kak 10k km raid po oddaljenih državah.
Osebno sem za predlagano vsekakor zainteresiran, le datum bi bilo dobro čimprej določit, da si uredim fraj na šihtu. Ta del naše deželice mi je precej všeč, saj se ne potepam ravno pogosto tam okoli (=0,01%) in bi mi bilo zanimivo malo bolje spoznati še kaj drugega kot samo CE, MB in LJ 
Those who have never truly lived can never truly die!
Prva predlagana trasa iz Ljubljane preko Idrije do Mosta na soči
Druga pa, Sorica in preko Železnikov...
Oboje bi jaz združil....
Ko bi prišli do Mosta na soči, bi se lahko peljali z ladjico ali pa imeli manjši piknik. Nato bi se vkrcali na avtovlak in se odpeljali do Bohinjske Bistrice, tam se razložimo in nadaljujemo pot do Soriške planine in potem proti Železnikom.
Ne vem...tako okvirno nekako sem si zamislil...naj še kdo kaj doda....
Bi pa tiste makadamske ceste izpustil za tale trip in bi jih uporabili za drugič oz. se naredi malo bolj za offroad navdušence.
Druga pa, Sorica in preko Železnikov...
Oboje bi jaz združil....
Ko bi prišli do Mosta na soči, bi se lahko peljali z ladjico ali pa imeli manjši piknik. Nato bi se vkrcali na avtovlak in se odpeljali do Bohinjske Bistrice, tam se razložimo in nadaljujemo pot do Soriške planine in potem proti Železnikom.
Ne vem...tako okvirno nekako sem si zamislil...naj še kdo kaj doda....
Bi pa tiste makadamske ceste izpustil za tale trip in bi jih uporabili za drugič oz. se naredi malo bolj za offroad navdušence.
ce se gre po zgolj asfaltiranih cestah potem me lahko štejete zdraven, ce mi bo seveda termin odgovarjal 
Kaj pravte na datum 15.8., ko je dela prosti dan? Ali pa sobota 21.8.?
Kje bo potekala trasa se prepustim komu, ki pozna tiste konce bolje od mene. Za datum pa mi je prav tako povsem vseeno, le da dovolj prej vem, da si zrihtam prosto.
Those who have never truly lived can never truly die!
A ni 21.8. nedelja!
Jap, moja napaka. 20.8. je sobota.
Lahko v avgustu, a se gre za en dan ali dva. Nimam še razporeda za službo, da vidim katero soboto in nedeljo sem prost, ker sem v avgustu v turnusu.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost