Unofficial Subaru Meet - Štajerska 30. julij 2011

Subaru srečanja, kawe, izleti, predlogi,...
Odgovori
Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Prispevki: 300
Kraj: Göteborg, Sweden
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 26. Junij 2011, 21:57

gorazd0 napisal/-a:Ali dam lahko kar termin - 30. julij v naslov teme?
Ti samo daj.. nimamo kaj glavo razbijat o datumu.. ker drugace lahko vrtimo z njim se mesec dni..

Lista se je zacela kar je pozitivno, na facebooku zgleda tudi vredu.. v tem trenutku napovedanih 8 z mano vred, 6 takih ki mogoce pridejo..

Program bomo zaceli sestavljat v naslednjih dnevih (bomo po zeljah spravli nekaj skupaj).. Za hrano in pijaco se bomo dogovorili... Ko pridem dol bom pogledal kje se da sotore postavit ker sem uspel izvedet da brez tega ne gre! Meni pa tudi ni zelja da bi keri kako drevo objel.

Sigurno imamo v nasih vrstah par prestrasenih oz bolj anonimnih osebkov ki se verjetno bojijo prit na nekaj takega.. jaz lahko za sebe recem da sem se nazadnje stepel pred eno 20 leti tak da se me ne rabi nihce bat. :lol: Vabljeni ste vsi pa tudi ce pridete brez subaruja (bomo vas bolj stran parkirali da ne kvarite pogled). Otroke lahko pripeljete zraven, pese tudi (dokler mate kontrolo nad njimi ker drugace bojo v avte leteli - ce majo probleme z kakimi ovcami pol na povodce). V najhujsem primeru bomo otrokom eno sobo z televizijo in dvdjem najdli pa jim dali risanke za gledat.
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
jure75
Uporabnik foruma
Prispevki: 139

Odgovor Avtor: jure75 » 27. Junij 2011, 01:09

1. podreberek
2. JAN
3. strojnik005
4.Boris
5.SubaruFreak
6.jure75
7.
Subaru Legacy Turbo

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 27. Junij 2011, 18:21

Malo planiranja...

Ena izmed idej je bila da bi ga zaprasli tudi na Pohorje.. Verjetno tole pase bolj tistim ki imajo impreze ampak imam v planu nekaj tudi za ostale.. ampak najprej tisti ki jih zanima zapeljat cez ovinkaste ceste do Bellevueja. To ni namenjeno da bomo vozli gor rally (me ne moti ce ga kdo misli samo ne avta zlamat al pa sebe!) ampak malo bolj zivahna voznja. Idejna karta je tole:

http://i1107.photobucket.com/albums/h39 ... -drive.jpg

Celih 11,7km ce verjamemo googlu in baje da traja 15 min (sem preprican da bo kdo dokazal da traja manj :twisted: )

Upam da boste ta pohorje drive vzeli za uzivancijo da ne bi kdo priso tja z ekipo mehanikov in petimi kompleti gum, pa stelanje avta za podiranje rekorda 15 min. :ztzutuz

Na Bellvueju imate moznost potegnit ven digitalne kamere z 2m dolgimi objektivi in si dat duska (ne bi blo slabo da slikamo tudi na poti navzgor). Mislim da lepote ne bo manjkalo za slikat.. ce je potrebno se jaz v kopalkah postavim h kakemu avtu da povecamo fotogenicnost slik. :lol:
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
jure
Član Subaru kluba
Prispevki: 167
Kraj: kranj

Odgovor Avtor: jure » 28. Junij 2011, 14:00

1. podreberek
2. JAN
3. strojnik005
4.Boris
5.SubaruFreak
6.jure75
7.jure

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 06. Julij 2011, 18:39

Da dopolnim...

UNOFFICIAL SUBARU MEET STAJERSKA

30. julij ob 12ih pred OBI-jem na Trzaski cesti 65

http://i1107.photobucket.com/albums/h39 ... kacija.jpg

Tam se bomo srecali pocakali kakega zamudnika, v blizini so trgovine tak da je cas se za kerega ki je pozabil na karkoli kar misli da bo rabil. V blizini je tudi bencinska crpalka ce kdo rabi bencin ali karkoli.

Ob 13ih odhod na Pohorje

Odlocil sem se da je najbolj da vsi zaprasimo gor, brez divjanja ampak lepo po pameti. Ko prilezemo na Belevue se tam sparkiramo in vsi ki imajo zelo slikat bodo imeli lepo priloznost. Kako dolgo bomo ostali na Belleveju bomo odlocili tam. Imate moznost predlagat itd. Mislim da ce 2 uri zgubimo gori ne bo nic strasnega. Ko odpeljemo z Pohorja imamo moznost da se zapeljemo skozi Maribor (kot drive through).

Ob 15ih odhod na zadnjo lokacijo - Pernica
Zdaj si ze vsi zamislijo avtocesto proti pesnici itd. ampak NE. Pot bo sla proti Malecniku in med vinogradi na drugo stran in potem Pernica. Cesta je ovinkasta, vinogradi levo in desno. Tam se bomo sparkirali na dolocena parkirna mesta (ki se jih morem naredit). Ce ima kdo zeljo lahko tam tudi prespite. Bom uredil prostor za sotore.

HRANA IN PIJACA
Zato da ne bi koga silil kaj bo jedel in kaj pil je mogoce najbolj da vsak z sabo prinese nekaj. Za grill bo poskrbljeno in bomo na licu mesta najdli kuharja. Moja mati bo sigurno privlekla nekaj. Varijanta je da se kupi oddojek (cena mislim da je okoli 100 eurov), domaci kruh... ampak to stane in ne bi rad ravno bil blagajnik in ljudem tam kasiral ko da so prisli v gostilno nekaj pojest. Zato predlagam da tisti ki mislite prit da se zjasnite kaj bi blo najbolj.

WCja sta pri hisi 2, tak da mislim da ne bi smelo bit panike glede tega. Otroci majo tam kaj delat. Sestra ma 5 ton filmov in igrac tak da se najde za vsakega nekaj. Bom poskusil najt nekoga ki bo babysitter. Mislim da imajo pri bajti tudi bazen tak da vzamite zraven brisace in kopalke za otroke.

Klopi in mize bojo tak da prostora ne bo zmanjkalo.

Vse zgoraj napisano se da diskutirati in dogovoriti ceprav niste prevec aktivni. En teden prej bi bilo dobro vedet kdo pride zaradi parkirnih mest in sotorov.

ALKOHOL
Neizbezno... bi prosil vse ki boste kaj spili da NE BI sedli za volan ker ne bi rad bil organizator srecanja kjer je nekdo izgubil glavo ali avto. V bistvu vse skupaj ne velja samo glede pijace ampak nasploh pamet v glavo da se ne bi vse skupaj zalostno koncalo.

FACEBOOK
Tam diskutiramo na dnevni bazi in me lahko tudi tam najdete ko mi otrok kri pije. Priporocam da se vsi prijavijo za srecanje na FORUMU ker verjetno nimajo vsi facebook. Drugi uporabniki pa povabite vse SUBARU-SLO.NET prijatelje in prijateljice da ne bo kdo potem reko da ni vedo.

Predlagam da se tisti ki niste iz Stajerske dobite nekje v Ljubljani ali po moznosti v Celju in se peljete v karavani proti Mariboru ker potem ne bo nihce ipicen da ne najde kje to je.

Kaj se pa stajercev tice pa je moj prihod v MB okoli 25. julija in se lahko dobimo na kaki kavi (ne zamenjat za KAWA) in bi bil zelo srecen ce kdo od vas pride s kakimi idejami in pomocjo za to srecanje.
---------------------------------------------------------------------------------
No zdaj pa vsipajte PREDLOGE!
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
Boris
Uporabnik foruma
Prispevki: 108

Odgovor Avtor: Boris » 06. Julij 2011, 22:41

Ceste okol malečnika pa pernice so sigurn dobre, če se je reli prejšn vikend tm vozu :D
If in doubt... flat out!!!
~Colin McRae

Subaru je edini avto, ki ima 6. zvezdic

Uporabniški avatar
Tevzy
Član Subaru kluba
Prispevki: 513
Kraj: Črna na Koroškem

Odgovor Avtor: Tevzy » 06. Julij 2011, 23:58

A se bo po avtocesti tudi šlo kje,al samo po navadnih cestah?
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 07. Julij 2011, 06:12

Tevzy napisal/-a:
Ceste okol malečnika pa pernice so sigurn dobre, če se je reli prejšn vikend tm vozu :D
Ja par let nazaj so nam mimo vozli... to razrijejo vse.. tocno vidis kje je treba pelat skoz ovinke da bo slo cim hitreje.
Tevzy napisal/-a:A se bo po avtocesti tudi šlo kje,al samo po navadnih cestah?
Erm, mogoce kak kilometer, drugace pa lahko skombiniramo tak da tista 2 km preskocimo in se drzimo lokalnih cest ce ima v mislih "vinjeto".
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
Tevzy
Član Subaru kluba
Prispevki: 513
Kraj: Črna na Koroškem

Odgovor Avtor: Tevzy » 07. Julij 2011, 07:47

Ja ravno zaradi vinjete sem mislil.. :-)
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba
Prispevki: 2527
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: msenjur » 07. Julij 2011, 08:51

uf, tole pa postaja zanimivo...

že zelo resno razmišljam o udeležbi...

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 07. Julij 2011, 14:55

msenjur napisal/-a:uf, tole pa postaja zanimivo...

že zelo resno razmišljam o udeležbi...
Kaj mas za razmisljat ima da prides.. da vidim to foljirano haubo (iz katere se nekateri norca delajo). Ce smo ze pri tem lahko prineses folijo zraven pa imamo tecaj foliranja. :lol:
(by-the-pot ugotovil sem da je folija na mojem avtu lakirana).

Ne vem kaj beliblisk caka, v bistvu so vsi ki imajo malo vec konjev tiho kot da bi bil BENCIN DRAG! :twisted:
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba
Prispevki: 2527
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: msenjur » 07. Julij 2011, 14:57

aja? sej mogoče je pa celo barva, pa sploh ni folija...

ja bomo videli, kakšni bojo plani. sej veš, zdele polet se vsak dan vreme spreminja z njim pa tudi načrti.

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 07. Julij 2011, 15:37

msenjur napisal/-a:aja? sej mogoče je pa celo barva, pa sploh ni folija...

ja bomo videli, kakšni bojo plani. sej veš, zdele polet se vsak dan vreme spreminja z njim pa tudi načrti.
Folija je sem videl racun.. samo je lakirano preko da ostane permanentna.. :-)

Ti si kr planiraj 30tega za srecanje.. kaj nam bo pa vreme dalo bomo pa vidli .. jaz pravim da bo sonce.. si mi pa dal idejo da zacnem mislit na to kam bi se lahko vsi dali v primeru dezja.. mogoce k starsem v gostilno. :lol:
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Član Subaru kluba
Prispevki: 317
Kraj: Kranj

Odgovor Avtor: SubaruFreak » 07. Julij 2011, 21:20

ohohooo:) lepo tole:)
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)

Uporabniški avatar
strojnik005
Član Subaru kluba
Prispevki: 2518
Kraj: On the road again.

Odgovor Avtor: strojnik005 » 07. Julij 2011, 21:23

mogoce k starsem v gostilno. Laughing
drugič sam to napiš ;-)

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov