Unofficial Subaru Meet - Štajerska 30. julij 2011

Subaru srečanja, kawe, izleti, predlogi,...
Odgovori
Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba
Prispevki: 2527
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: msenjur » 08. Julij 2011, 00:01

hehe sam res. če je gostilna pr bajt pol pa sploh ni problema...

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Prispevki: 300
Kraj: Göteborg, Sweden
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 08. Julij 2011, 06:13

msenjur napisal/-a:hehe sam res. če je gostilna pr bajt pol pa sploh ni problema...
Gostilna je v MB.. tak da.. v najhujsem primeru bomo pod streho.. :-)
Samo pol bo potreben 1 trezen na vsak avto kar pomeni da morete met obvezno sopotnika ki ne pije zraven.
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Član Subaru kluba
Prispevki: 317
Kraj: Kranj

Odgovor Avtor: SubaruFreak » 08. Julij 2011, 09:17

Someonelost napisal/-a:
msenjur napisal/-a:hehe sam res. če je gostilna pr bajt pol pa sploh ni problema...
Gostilna je v MB.. tak da.. v najhujsem primeru bomo pod streho.. :-)
Samo pol bo potreben 1 trezen na vsak avto kar pomeni da morete met obvezno sopotnika ki ne pije zraven.
Lahko se jaz javim za 0.00 šoferja:) ...
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)

Uporabniški avatar
strojnik005
Član Subaru kluba
Prispevki: 2518
Kraj: On the road again.

Odgovor Avtor: strojnik005 » 08. Julij 2011, 09:25

Katera gostilna, kje je? Da naučim avto domov pridit :-P

Uporabniški avatar
jure
Član Subaru kluba
Prispevki: 167
Kraj: kranj

Odgovor Avtor: jure » 09. Julij 2011, 12:23

Citiram:
HRANA IN PIJACA
Zato da ne bi koga silil kaj bo jedel in kaj pil je mogoce najbolj da vsak z sabo prinese nekaj. Za grill bo poskrbljeno in bomo na licu mesta najdli kuharja. Moja mati bo sigurno privlekla nekaj. Varijanta je da se kupi oddojek (cena mislim da je okoli 100 eurov), domaci kruh... ampak to stane in ne bi rad ravno bil blagajnik in ljudem tam kasiral ko da so prisli v gostilno nekaj pojest. Zato predlagam da tisti ki mislite prit da se zjasnite kaj bi blo najbolj.

Mislim, da ta varianta da vsak prinese nekaj s sabo ni najboljša ideja. Predlagam, da se nabavi pečenega odojka in nekaj piščancev za otroke, jaz pa lahko pripavim različne solate.

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 09. Julij 2011, 12:44

jure napisal/-a: Mislim, da ta varianta da vsak prinese nekaj s sabo ni najboljša ideja. Predlagam, da se nabavi pečenega odojka in nekaj piščancev za otroke, jaz pa lahko pripavim različne solate.
Ja sej zato pa pravim da se je treba zmenit.. bom danes fotra poklical da vidim kolko stane en oddojek (pa verjetno je tudi kilaza vazna). Piscanci so se najmanjsi problem bomo itak grillali.. Za pijaco pa ne vem.. ker verjetno vsak pije kaj drugega in si niti ne znam predstavljat kake kolicine pijace bi rabli. No cas se izteka pocasi in bi blo dobro da zacnete vsi skupaj malo bolj sodelovati da ne bom 30julija ob 6ih zjutraj letal po mariboru ko kura brez glave in iskal kaj se vse rabimo.
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 09. Julij 2011, 12:53

No takole je.. Oddojek stane med 100 in 110 euri.. odvisno pac od kilaze.. stvar pa je taka da ga morem ze DANES narocit ce se ga sploh se lahko dobi ker je taka guzva.. Se pravi se je treba zjasnit DANES da poklicemo in narocimo.. Zraven se naroci tudi domac kruh (kolaci, mislim da bi 3 kolaci morali biti dovolj).

Tak da prosim za malo sodelovanja.
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 09. Julij 2011, 13:32

Tomi, ne preveč komplicirat...

Naroči odojka, neki dnarja sem ti tko obljubil da dobiš od kluba...

Pejt v trgovino, pa kupi ene par perutničk za otroke, pet platojev pira, tri litre rdečega vina, nekaj brezalkoholnih pijač, pa mogoč še malo čevapov za tiste, ki bodo tam do poznega večera...

Vsak ki pride bo prispeval 5€... In to je to.

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 09. Julij 2011, 13:37

NoFEAR napisal/-a:Tomi, ne preveč komplicirat...

Naroči odojka, neki dnarja sem ti tko obljubil da dobiš od kluba...

Pejt v trgovino, pa kupi ene par perutničk za otroke, pet platojev pira, tri litre rdečega vina, nekaj brezalkoholnih pijač, pa mogoč še malo čevapov za tiste, ki bodo tam do poznega večera...

Vsak ki pride bo prispeval 5€... In to je to.
E to, koncno nekdo ki je vdaro po mizi..hehe.. Okej grem fotra klicat da naroci.. ce ne pa boma jaz pa prasec skupaj sedela sama in ga bom ze raztural... pol ga verjetno tak spet ne bom leto dni jedo. :lol:

Pijace bom vzel malo vec kot si ti napiso ker vem da nikoli ni dovolj.. vzeli bomo par piscancev nekaj cevapov..

Se ne sekiram da bi mogo klub dat prevec zraven (mogoce boljse za kaj drugega porabit) bomo pa ja vsak par eurov dodali..

Torej odloceno! ;-)
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 09. Julij 2011, 14:49

Evo, s pomocjo vez sem uspel zrihtat oddojka ki bo prisel na lokacijo piknika lepo pecen in frisen okoli 14-15 ure.. ob njem bosta dva ogromna kolaca svezega domacega kruha. Mislim da bi moralo biti za vse dovolj, ce ostane boste pa se domov nosili.

To je torej pripravljeno, zdaj mi je koncno stres popustil. Ni mi lahko.
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5058
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 12. Julij 2011, 20:32

Sedaj je tako,da bi mi tudi prišli se pravi dva odrasla in šest mulčkov in najverjetneje bi kampirali.
Vendar vožnja na Pohorje z kombijem :? nevem,če bomo konkurenčni :lol:
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 12. Julij 2011, 20:41

Ni problema, vec nas je boljse bo.. za kampiranje bom tudi poskrbel.. imamo 2 hektarja (sicer hribovito vecinoma ampak je par ravnin za sotore!).

Voznja na Pohorje pa ne bo dirka ampak voznja tak da te ne bo treba skrbet (pa da ne recem se divjat z otroki gor).

Pa da ne recem da dobim par nasvetov glede otrok ce jih ze mas tok (moj je pravi satan! ampak moj. :) )
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
strojnik005
Član Subaru kluba
Prispevki: 2518
Kraj: On the road again.

Odgovor Avtor: strojnik005 » 12. Julij 2011, 21:06

Karli ti sam ne govor da ne divjaš s kombijem kr te na Road Challengu nism dohitu pa sm ga fejst teru ;-)

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 12. Julij 2011, 22:27

strojnik005 napisal/-a:Karli ti sam ne govor da ne divjaš s kombijem kr te na Road Challengu nism dohitu pa sm ga fejst teru ;-)
Pssst, mogoce zena bere! :twisted:
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
suzy
Član Subaru kluba
Prispevki: 166
Kraj: Karnekje

Odgovor Avtor: suzy » 13. Julij 2011, 14:36

Someonelost napisal/-a:
strojnik005 napisal/-a:Karli ti sam ne govor da ne divjaš s kombijem kr te na Road Challengu nism dohitu pa sm ga fejst teru ;-)
Pssst, mogoce zena bere! :twisted:
Tudi jaz včasih kaj preberem,toliko da sem na tekočem. :twisted:
Na Road Challengu sem bila pa zraven kot kopilot,tako da vem kako
je Karli kombija teru. ;-)
Ponavadi mi nič ne uide,razen zasneženih cest.
LP Suzana
Danes je pa ne dela dan

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost