Unofficial Subaru Meet - Štajerska 30. julij 2011
-
Zofka_kvedrova
- Novinec
- Prispevki: 9
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 300
- Kraj: Göteborg, Sweden
- Kontakt:
Jah, za mene ni problema samo sem mislil malo kasneje zaradi vas ostalih ki se morate se pripeljat do MB. Podrebek mislim da prihaja celo z morja.. tak da.. In v zivljenju pride SUBARU na prvem mestu potem pa folklora!ijuvan napisal/-a:Kaj če bi začeli že zjutraj?Ker naslednji dan imamo s folkloro nastop (veselica v Razborju, vabljeni =D), in bo v soboto popoldan/zvečer skoraj zagotovo generalka, kjer res ni dobro manjkat
Uradno do 23ga julija.Zofka_kvedrova napisal/-a:do kdaj se pa moraš prijavit tukaj?![]()
Je pa tudi varianta da tiste ki jih ne zanima voznja na pohorje in slikanje da pridejo kasneje in jih poberemo ko pridemo z pohorja. Enako velja za zamudnike (tiste ki ponavadi grejo skoz vrata pa se se eno 10 krat vrnejo nazaj gledat ce so vse pogasnili, pa kljuce, pa to pa ono).
Je ze kdo razmisljal da bi vodil karavano od ljubljana - maribor ? Mislim da bi blo to najbolj da se dobite prej na kaksnem parkiriscu in skupaj odpeljete (priporocam slikanje med voznjo ker so slike ponavadi fantasticne!). Bo dost manj dirkanja po avtocesti pa se lepo je videti karavano subarujev.
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
-
Zofka_kvedrova
- Novinec
- Prispevki: 9
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
jp js pridem iz morja 4 ure vožnje v eno stran
čeprav se mi komplicira neki ampak iščem izhod tako da zaenkrat še vse kaže na to da pridem.
jp bi blo lepo vidit vprego zvezdic
pa se dobimo v jutru na počivališči okrog ljubljane pa jo vkup pihnemo v toti Maribor.
jp bi blo lepo vidit vprego zvezdic
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
No tak dragi moji.. 8 dni se je ostalo do srecanja na stajerskem..
1. Danes ob 18 uri (mogoce malo prej mogoce malo pozneje) startam za Slovenijo.. Mislim da bi morali bit doli za eno 18 ur (ce bi kdo vido kakega tipa ki na sentilju pred subarujem poljublja asvalt brez panike to sem jaz ki sem se vrnil v domovino). Ce jutri postam potem sem prezivel nemski autobahn in celi 1800 - 1900km.
Vse kaj se morem naredit danes je it k vulkanizerju da scentrira felgne ker nad 140 na uro se zacne trest, spakirat vse v avto, kupit par litrov redbulla...
2. Vsi ki mislite prit zacnite planirat na veliko ker 1 teden mine hitro in eno 3 dni pred srecanjem ze morem vedet kdo pride, kdo bo kempiral v sotoru, spal v avtu itd.
No pa se kmalu beremo in vidimo!
1. Danes ob 18 uri (mogoce malo prej mogoce malo pozneje) startam za Slovenijo.. Mislim da bi morali bit doli za eno 18 ur (ce bi kdo vido kakega tipa ki na sentilju pred subarujem poljublja asvalt brez panike to sem jaz ki sem se vrnil v domovino). Ce jutri postam potem sem prezivel nemski autobahn in celi 1800 - 1900km.
2. Vsi ki mislite prit zacnite planirat na veliko ker 1 teden mine hitro in eno 3 dni pred srecanjem ze morem vedet kdo pride, kdo bo kempiral v sotoru, spal v avtu itd.
No pa se kmalu beremo in vidimo!
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Srečno pot pa moj nasvet nabavi si tole
za na pot. Je zlo praktično
http://www.subaru-slo.net/userpix/1134_ ... kapa_1.jpg
se ga vidimo.
http://www.subaru-slo.net/userpix/1134_ ... kapa_1.jpg
se ga vidimo.
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Kontakt:
Prispeli.. zivi in zdravi...
Avto tudi prezivel v enem kosu brez bilo kakih problemov.. poraba sanjskih 10,8l/100km
In to smo vpower vlivali (prvic do zdaj). Zrl je ko svinja ampak sel tudi..
Tisti ki je napisal v knjigo za uporabnike 8l je lagal ko prase ali pa je avto bil popolnoma prazen brez vsega, z enimi ful malimi gumicami... no ja bomo preziveli ker je povrnil v zadovoljstvu.
Jutri bom razgledal teren, stajerci se lahko ze srecamo da pogledam malo kaj vozite..
No tolko za danes.. morem spat malo...
Avto tudi prezivel v enem kosu brez bilo kakih problemov.. poraba sanjskih 10,8l/100km
Jutri bom razgledal teren, stajerci se lahko ze srecamo da pogledam malo kaj vozite..
No tolko za danes.. morem spat malo...
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov