Unofficial Subaru Meet - Štajerska 30. julij 2011

Subaru srečanja, kawe, izleti, predlogi,...
Odgovori
Uporabniški avatar
strojnik005
Član Subaru kluba
Prispevki: 2518
Kraj: On the road again.

Odgovor Avtor: strojnik005 » 29. Julij 2011, 19:15

11.15 bi se lahko dobili na počivališču Zima (ki je ene 5 min naprej od Celja, od tam je še ene 20min do OBI-ja), če ne se pa na AC prehitimo ;-)

Jaz bom tam ene 11.05 do 11.25.

Uporabniški avatar
LSlabe
Član Subaru kluba
Prispevki: 2901
Kraj: Vrhnika
Kontakt:

Odgovor Avtor: LSlabe » 29. Julij 2011, 21:59

Mi štartamo ob 11:00 z Vrhnike, bomo pa 4je, se prev msenjur pa dva subi fana pa jest. Bomo mal prtisnl na ac da pridemo do 12ih. Bi šli prej sam en šiht konča ob enajstih...
What seems to be the Officer, problem?

Nč več turbo...

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter
Prispevki: 1718
Kraj: LJ

Odgovor Avtor: JAN » 29. Julij 2011, 22:50

Torej,prideva s prezidentom mal pozdravt okrog 15h,ker prej ne gre.... :cool:

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter
Prispevki: 1718
Kraj: LJ

Odgovor Avtor: JAN » 30. Julij 2011, 21:36

Super je blo,smeha polno,kralj živali dobr pečen,skratka luštn meet. ;-)

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 30. Julij 2011, 21:44

Kul organizacija,lep izlet za mal prezo pretegnt :D

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Prispevki: 300
Kraj: Göteborg, Sweden
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 30. Julij 2011, 23:06

Preziveli smo..

V glavnem je vse skupaj ispadlo dost bolj kot sem sploh mislil. Ljudje da sploh ni treba komentirat in je bilo pravo dozivetje.

Cel dan je minil zabavno in res super.

Slike bom uploadal jutri ampak eno za pokusino...

http://i1107.photobucket.com/albums/h39 ... G_8183.jpg

Mislim da bo tole postalo kr tradicionalno enkrat letno.. :lol: Ni pa malo dela ce koga zanima da bi nekaj takega priredil.. Jutri se bom razpisal v dno duse da malo opisem dan za tiste ki jih ni bilo in nazgem gor slike. Podrebek je naredil film ko smo se peljali gor ko je Danci vodil karavano (Karl je ostal nekje na pol poti na pohorje) in potem ko sem jaz vodil karavano dol bomo potem primerjali kak se vodi karavano.. :lol:

Hvala vsem ki so prisli blo je enkratno!
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 30. Julij 2011, 23:18

super! žal sem bil zadržan.. drugač bi prišel s "predsedniškim avtom".

zanima me še nekaj - če lahko primerjaš - podobnost/razlike swe-slo srečanja?

gor tudi jeste kralja? al žvečite lose? :twisted:

edit: so pa slo subarujevci garantirano dobra družba; nikol dolgčas. že leta!
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 30. Julij 2011, 23:41

Hja, kaj naj rečem - blo je luštno, škoda, ker nam jo je zagodlo vreme, ampak bolj kot vreme je važna je družba...

Tomi, kljub temu, da si bolj malo v Sloveniji, upam da se še vidimo... :cool:

Uporabniški avatar
Psssiho
Član Subaru kluba
Prispevki: 1855
Kraj: Kranj

Odgovor Avtor: Psssiho » 31. Julij 2011, 00:06

Ma dž sploh ni bil ovira danes :D,dizelček se je kr dobr izkazal posebej na sumučišču ;D,več bo pokazal Nejc k je večino posnel ,Tomy pohvale za danes, pa ti le ni zmanjkalo Laška,kralja živali pa tud e saj je ostala še glava :D

LP
H6 je šel od doma :band

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 31. Julij 2011, 09:43

"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 31. Julij 2011, 09:48

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 31. Julij 2011, 09:49

gorazd0 napisal/-a:super! žal sem bil zadržan.. drugač bi prišel s "predsedniškim avtom".

zanima me še nekaj - če lahko primerjaš - podobnost/razlike swe-slo srečanja?

gor tudi jeste kralja? al žvečite lose? :twisted:

edit: so pa slo subarujevci garantirano dobra družba; nikol dolgčas. že leta!
Jah najvecja razlika je med ljudmi.. svedi bolj zaprti (rabijo par litrov donata) jih mores srecat kr nekaj krat da lahko reces da se pogovarjas z njimi. Razlika je da se na njihovih srecanjih zbere po 100 avtov, tudi ce naredis recimo eno spontano srecanje za vse avte recimo en mesec v naprej.

Kaj se pa hrane tice se pa svedi ne bodo mogli primerjat se kako desetletje.. Ker oni ponavadi jejo pecene hrenovke na takih srecanjih. To da bi se pripeljalo enega Pubija pa par gajb pira je za njih ze na meji znanstvene fantastike.

V glavnem smo slovenci po druzbi in hrani dalec pred njimi kaj se pa tice udelezbe pa je njih dost vec. Vcerajsnja druzba mi je prav naredla knedl v grlu da me prime da bi ostal...
- Homer J Simpson

Uporabniški avatar
podreberek
Član Subaru kluba
Prispevki: 1120
Kraj: Laško okolica
Kontakt:

Odgovor Avtor: podreberek » 31. Julij 2011, 11:43

Srečanje je uspelo v polni meri. Zahvala gre Tomiyu za odlično organizacijo in seveda vsem udeležencem.
Tako da lahko ponovim stari rek " žal tistim, ki jih ni bilo"

Še nekaj slik:

Zbirno mesto

http://www.subaru-slo.net/userpix/1134_ ... 1878_1.jpg
http://www.subaru-slo.net/userpix/1134_ ... 1885_1.jpg

Karavana do pohorja

http://www.subaru-slo.net/userpix/1134_ ... 1893_1.jpg

prekrasen razgled

http://www.subaru-slo.net/userpix/1134_ ... 1900_1.jpg

:roll:
http://www.subaru-slo.net/userpix/1134_ ... 1905_1.jpg
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??

Uporabniški avatar
strojnik005
Član Subaru kluba
Prispevki: 2518
Kraj: On the road again.

Odgovor Avtor: strojnik005 » 31. Julij 2011, 12:41

Odlična organizacija, odlična družba(spet), globoke debate, odojek je še naprej kralj živali, pivo bi blo lahk mal bol hladno (organizator! ;-) ).

Tura čez pohorje je bla pa že mali offroad izziv in mi ni žal da sm odbijač načel(spet), ker je adrenalin vse poplačal, tak da hvala danci za vodenje po pohorskih brezpotjih/smučiščih. In hvala Tomi da si nas hotu gledat doma in da si biu živčn zarad nas 2-5 dni. ;-)

Kmalu nasvidnaje, lp miha

Uporabniški avatar
Someonelost
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: Someonelost » 31. Julij 2011, 13:03

No koncno malo casa za povzetek vcerajsnjega dneva.

Zato ker so se eni hvalili kak bojo prisli ob malo po 11-i uri sem svojo druzinico pripeljal pred Obija okoli pol 12ih. Karel vsaka cast se je drzal ure in bil ob casu.. ostali so potem pricapljali zadaj.

Pol smo tak kot je blo predvideno cakali se pol ure (mogoce malo vec) ce se bo privlekel se kaki zamudnik.

Na celo karavane sem postavil Dancija ker ve pot na Pohorje ko da tam zivi in je sledila bolj al manj rally voznja na Pohorje. Ce napisem da je Karel ostal nekje na polovici ko smo mi bli ze gori pol vam je vse jasno. Par ur smo preziveli na pohorju, strudl je bil super suzy, naredo sem par slik ki jih mate par postov nazaj.

Pot v Pernico pa je sla v dveh karavanah.. Moja ki je sla po asvaltu in smo meli Karla zadaj brez problema in smo bili v Pernici ob 15:05 ko je bil oddoje se vroc in PIVO MRZLO in Dancijevo ki se je peljala preko sumnika in smucisc in je prispela najmanj eno uro pozneje. Ampak zanimivo je to da ko sem oddojka postavil namizo se pa je Danci takoj pripelo z karavano.

Vecer je potem potekal v hrani in pijaci.. Na koncu je ostalo 5 piv od 60tih in liter soka. Ostali so cevapcici in piscancja krila ki se bojo pekla danes, da se zahvalim svojim starim ki so med naso voznjo na pohorje dostavli oddojka, pivo, narezali paradiznik, cebulo in papriko.. in seveda ker so pomagali celi cas. Ce je kdo blizu naj pride mimo.

Danes zjutraj sem najdo par izgubljenih stvari ki mislim da so vse od Karla:
1. sivi gorilnik s katerim se je vzgala vodna pipa
2. trak za lase
3. otroska soncna ocala

Celi hec se je koncal v skoraj tocni 0 zasluzka oz izgube. V glavnem ta stvar bo postala TRADICIONALNA in bo drugo leto definitivno ponovljena. Hvala vsem ki so si vzeli cas da so prisli, druzba je bla super in mi ni niti najmanj zal da sem vse skupaj organiziral. Drugi teden pa bomo verjetno zaprasli na izlet na gorenjsko, pogledali bled in se zagnali na morje. Tak da se se vedno lahko srecamo.
- Homer J Simpson

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov