Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.3
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5104495&show=1
danes sem si mal bolj podrobno ogledal to imprezo. Zunanjost je dobro ohranjena, kakšna manjša praska sem pa tja. Levi blatnik in hauba rahlo strižeta in obijač na desni strani malo odstopa, ker je bil malo zadet oz. je obdrgnjen, druge posebnosti kar se tiče zunanjosti nisem opazil... Servisirana je je bila dokaj redno na 20000km, glavni servis z jermeni se mi zdi da je bil pri 147000km, ne vem čist točn... In zadnji servis je za opravit. Motor pri niskih obratih lepo teče... Plinska napeljava AG je bila vgrajena leta 2005, se pravi isto leto kot je bil avto kupljen v Italiji. Kako motor teče na plin pa nisem mogu probat ker je prazen.
Aja, cena ni zadnja, se da še kaj zmenit.
danes sem si mal bolj podrobno ogledal to imprezo. Zunanjost je dobro ohranjena, kakšna manjša praska sem pa tja. Levi blatnik in hauba rahlo strižeta in obijač na desni strani malo odstopa, ker je bil malo zadet oz. je obdrgnjen, druge posebnosti kar se tiče zunanjosti nisem opazil... Servisirana je je bila dokaj redno na 20000km, glavni servis z jermeni se mi zdi da je bil pri 147000km, ne vem čist točn... In zadnji servis je za opravit. Motor pri niskih obratih lepo teče... Plinska napeljava AG je bila vgrajena leta 2005, se pravi isto leto kot je bil avto kupljen v Italiji. Kako motor teče na plin pa nisem mogu probat ker je prazen.
Aja, cena ni zadnja, se da še kaj zmenit.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Ima kdo kako pot na Nizozemsko? 
Lep Outback z LPG
Pa še en iz Italije...
Pa še en nemški Legacy...
D.
Lep Outback z LPG
Pa še en iz Italije...
Pa še en nemški Legacy...
D.
Je kdo ta avtomobil bolj natancno si ogledal?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4817455&show=1
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4817455&show=1
Nimam kulija, da bi se podpisal.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov