Rally legend 2011
Rally legend 2011
A bi šel kdo? Jaz peljem s kombijem. Prostora je za sedem...
http://www.rallylegend.com/index.php
Napovedujejo zveneča imena (Gronholma, Kankunena....)
http://www.rallylegend.com/index.php
Napovedujejo zveneča imena (Gronholma, Kankunena....)
Go Westy, go!
Zaenkrat je plan samo, da bi šel. Koliko je vožnje do tja in kdaj bi se šlo pa še zbiram informacije. Vem, da je bil lani forumaš @toora toora tam. Upam, da se nam javi za dodatne informacije.jayz napisal/-a:jaz imam ta rally že nekaj časa ogledan, mogoče se ti pa res pridružim. mogoče veš koliko je vožnje do tja oziroma kdaj imaš ti plan odhoda in prihoda?
Go Westy, go!
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
Hja, lani smo šli z Californio, lepo u izi, če se ne motim smo se ene 5 urc jajcal do tja. Z avto bi šlo mogoče malo hitrje, samo v IT ni pametno 'dirkati' ... tako da počasi!
Splača se jit mogoče za dva dni, čeprav noči so za šotorčkanje že kar hladne tam, samo se res splača pogledat kak nočni brzinc.
Drugi dan, smo šli zjutraj v parc ferme, ker je odprto za gledalce in lahko mirne volje cediš sline na avtikih, pa ker je zadeva na stadionu, položijo vedno nov tepih, tako, da se lahko tudi po tleh valjaš, jazt sem se, pa sem bil čist čist
Potem smo pa pogledali 2×SS legend, to je v ind. coni, mal se seliš po lokaciji, je pa fino, ker pelejo 2 kroga = več × vidiš
PS.....možno je tekanje po pisti, redarji nič ne rečejo, mi smo navijal kot v starih časih, sredi ceste in v papučih laufal pred avti .... noro je bilo
Upam, da se letos ponovno odparvimo, bom javil ....
LP
Splača se jit mogoče za dva dni, čeprav noči so za šotorčkanje že kar hladne tam, samo se res splača pogledat kak nočni brzinc.
Drugi dan, smo šli zjutraj v parc ferme, ker je odprto za gledalce in lahko mirne volje cediš sline na avtikih, pa ker je zadeva na stadionu, položijo vedno nov tepih, tako, da se lahko tudi po tleh valjaš, jazt sem se, pa sem bil čist čist
Potem smo pa pogledali 2×SS legend, to je v ind. coni, mal se seliš po lokaciji, je pa fino, ker pelejo 2 kroga = več × vidiš
PS.....možno je tekanje po pisti, redarji nič ne rečejo, mi smo navijal kot v starih časih, sredi ceste in v papučih laufal pred avti .... noro je bilo
Upam, da se letos ponovno odparvimo, bom javil ....
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost