a je kakšna rešitev za volan.ko zavijam desno mi na voznikovi strani teče servo olje iz manšete in to pošteno
Obnova volanske letve
Obnova volanske letve
zdravo.
a je kakšna rešitev za volan.ko zavijam desno mi na voznikovi strani teče servo olje iz manšete in to pošteno
vedno za stvar
momentalna rešitev proti istekanju olja.kupil sm eno zadevo k se vlije v servo in ta zadeva naj bi vse semeringe in gumice omehčala in napela da se na novo uležejo po drsnih površinah.ob enem še maže bolj obremenjene dele.sedaj smo še v fazi probe.na Bledu nalil do bohinja normalno in v bohinju ni več istekalo.bomo vidl kok bo to zdržal.

vedno za stvar
Še drži ?
Malce iščem stare teme, pa razne sete tesnil, da bi letev razmontiral in pretesnil, ker je trenutno ena izmed edinih točk kjer mi pušča olje.....
Če kdo ve kje kupit komplet tesnil za pumpo in letev, bom čist excited če bo povedu kje 
Malce iščem stare teme, pa razne sete tesnil, da bi letev razmontiral in pretesnil, ker je trenutno ena izmed edinih točk kjer mi pušča olje.....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Dej naj nekdo preimenuje tole temo v "Obnova volanske letve" ali "Obnova: Volanska letev" ali kaj podobnega, da bo search najdu kej pametnega.
Pa bi želel da se malce pogovorimo o tem.
Sem klical na servo-com, in se mi kar naenkrat zdi tale cena čist sprejemljiva, ker na servo-com bi želeli met ~220€ kar se mi zdi za eno bogo letev čist prehudo naštajgana cena.
Kako ste vi rešili zadeve?
Mam prav, da je potrebno v sami pumpi menjat 2-3 semeringa po ~5€ na komad + 2 uri mastnih rok, al je kaj več tukaj zadi skritega ?
Malce mi pušča pumpa + letev, pa bi sam rad mal obnovil tole.
Ostala tesnila na mašini sem že kolikortoliko vsa pomenjal, tko da mašina zgleda suha. Razen ta servo, k ti skoči iz kilometra v oči
Pa bi želel da se malce pogovorimo o tem.
Sem klical na servo-com, in se mi kar naenkrat zdi tale cena čist sprejemljiva, ker na servo-com bi želeli met ~220€ kar se mi zdi za eno bogo letev čist prehudo naštajgana cena.
Kako ste vi rešili zadeve?
Mam prav, da je potrebno v sami pumpi menjat 2-3 semeringa po ~5€ na komad + 2 uri mastnih rok, al je kaj več tukaj zadi skritega ?
Malce mi pušča pumpa + letev, pa bi sam rad mal obnovil tole.
Ostala tesnila na mašini sem že kolikortoliko vsa pomenjal, tko da mašina zgleda suha. Razen ta servo, k ti skoči iz kilometra v oči
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov