Za brisanje pik je pa drgačn trening.... 3x po 4 ure teorije (med tednom) in potem vikend na poligonu, pa tud cena je drgačna ... 250 eur. Eni fajn služjo. Been there, done that.klemz napisal/-a:Damn, jst morm pa pr ns delat, brisanje pik
Trening varne vožnje Celovec 20.11.2011 (nedelja)
Cena je na udeleženca. To pomeni za tistega, ki se bo z vozilom udeležil vadbe.Psssiho napisal/-a:A to bo cena na osebo, a na avto?
Če bodo v vozilu dovoljeni tudi sopotniki ali ne, je treba pa še vprašat šefa…
Ta "naš" trening varne vožnje ni enak treningu varne vožnje za voznike začetnike, ker ne vsebuje psihosocialne delavnice, ki jo morajo vozniki začetniki po zakonu obvezno opraviti. Verjetno bi se pa dalo dogovorit, da bi se ob doplačilu udeležil tudi te delavnice in bi vse skupaj potem veljalo kot opravljena zakonska obveza. Bo treba povprašat…Tevzy napisal/-a:Ve morda kdo ali bi mi veljal ta poligon namesto tistega na Vranskem? Sem delal izpit lani,po novem zakonu in bi moral iti na poligon varne vožnje...
Za brisanje pik moraš opravit seminar za voznike, ki poleg varne vožnje vsebuje še teoretični del, ki je po programu drugačen kot ta katerega se bomo udeležili mi. Bi ti pa spet lahko odgovoril podobno kot zgoraj – mogoče bi se ob doplačilu dalo dogovorit da se udeležiš še teoretičnega dela seminarja za voznike, kar bi bilo dovolj za opravljeno zakonsko obvezo. Bomo vprašali kako in kaj…klemz napisal/-a:Damn, jst morm pa pr ns delat, brisanje pik.
Kolkr mam podatkov, mislim da vreme ne bo igralo vloge pri tem, če tečaj bo ali ne.Sajmon napisal/-a:Kaj pa če bo že sneg?
Ne. Članska cena bo veljala za vse obstoječe člane in za vse nove člane, ki bodo do roka določenega za plačilo kotizacije tečaja, izpolnili pristopno izjavo, ter poravnali članarino 2011+2012.hrib napisal/-a:So kakšne zahteve glede trajanja članstva?
Mogoče sem malo nerodno napisal, pa niste prav razumeli. Tale varna vožnja bo v organizaciji slovenske avtošole, pod slovenskim vodstvom, vsa predavanja bodo kot sem že omenil v slovenskem jeziku.klemz napisal/-a:Damn, zato, ker morm pr ns delat in ni smisla da gor hodm, razn ce bi se dal zment za ostalo kar rabm.
Avstrijci nam "posodijo" samo poligon - ker je pač najem poligona pri njih cenejši kot pri nas.
Ali lahko kak okvirni datum napišeš in recimo kak dan (čez teden? vikend?), da lahko malo računamo že vnaprej in si rezerviramo termin?NoFEAR napisal/-a:Mogoče sem malo nerodno napisal, pa niste prav razumeli. Tale varna vožnja bo v organizaciji slovenske avtošole, pod slovenskim vodstvom, vsa predavanja bodo kot sem že omenil v slovenskem jeziku.klemz napisal/-a:Damn, zato, ker morm pr ns delat in ni smisla da gor hodm, razn ce bi se dal zment za ostalo kar rabm.
Avstrijci nam "posodijo" samo poligon - ker je pač najem poligona pri njih cenejši kot pri nas.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ne boš verjel, ampak večinoma sem bral samo prvi del (trening varne vožnje in pa celovec), datuma pa ne, pa se mi je zdelo, da sem ga nekje že zasledil.danci1973 napisal/-a::matnebivedu napisal/-a:Ali lahko kak okvirni datum napišeš in recimo kak dan (čez teden? vikend?), da lahko malo računamo že vnaprej in si rezerviramo termin?
Naslov je 'Trening varne vožnje Celovec - 20.11.2011', kar je nedelja.
D.
Ok sorry, moja napaka, umikam vprašanje.
P.S. vidim, da nisem edini, ki je tole spregledal. (picinni.press)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost