Menjava zobatega jermena - Forester MY 2006
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 955
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Menjava zobatega jermena - Forester MY 2006
Avto (Forester MY2006) je goden za menjavo zobatega jermena ...
Kje in kakšno robo kupiti? Starih zgodb se spomnim, pa sem sedaj nekaj let imel mir. Torej - ugodne cene, kvaliteten material.
Hvala vnaprej.
Kje in kakšno robo kupiti? Starih zgodb se spomnim, pa sem sedaj nekaj let imel mir. Torej - ugodne cene, kvaliteten material.
Hvala vnaprej.
-
Subaru Tecnica Internatio
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 38
-
- Uporabnik foruma
super ce mas mehanika za prijatla je dobro..sicer pa upam da ma vso potrebno orodje za fazo motorja..ker une fore z oznakami pa podobno
skratka upam da ma vso potrbno orodje.,..ne se igrat poi nepotrebnem...
materjal pa je tako..kolikor ga bos placau tako bos meu..nikoli se nisem strinjau z tem, da je pocen pa da kvaliteta....tage skoraj da ni...pejdi na poblascen servis in tam nabavi...1 varjanta...ali pa konkurencni materjal...recimo euroton...
pa upam da bos meu garancijo na dele in na materjal eno leto...vsaj jaz se ravnam po temu...
skratka upam da ma vso potrbno orodje.,..ne se igrat poi nepotrebnem...
materjal pa je tako..kolikor ga bos placau tako bos meu..nikoli se nisem strinjau z tem, da je pocen pa da kvaliteta....tage skoraj da ni...pejdi na poblascen servis in tam nabavi...1 varjanta...ali pa konkurencni materjal...recimo euroton...
pa upam da bos meu garancijo na dele in na materjal eno leto...vsaj jaz se ravnam po temu...
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 955
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Za mehanika res ni panike. Ima svoj avtoservis, prijatelj že 30 let ...
Pogledal sem prejšnjo menjavo (sicer drugo vozilo in štiri leta nazaj) - takrat je bil material:
- najdražji je nek šponar za 170 EUR
- sam jermen 141 EUR
- mislim, da drugi trije šponarji spet 120 EUR ...
Skupaj je bilo materiala za 640 EUR (zobati jermen, vsi napenjalci, vodna črpalka, jermen za klimo, jermen za servo, olje Castrol TXT Softex, filter, zavorne ploščice in če je še kaj). Celoten servis ni bil poceni. Roba je bila kupljena pri Fermiju (Radomlje) in Cibašku (Moste).
Torej - deli so bili takrat svinjsko dragi.
Pogledal sem prejšnjo menjavo (sicer drugo vozilo in štiri leta nazaj) - takrat je bil material:
- najdražji je nek šponar za 170 EUR
- sam jermen 141 EUR
- mislim, da drugi trije šponarji spet 120 EUR ...
Skupaj je bilo materiala za 640 EUR (zobati jermen, vsi napenjalci, vodna črpalka, jermen za klimo, jermen za servo, olje Castrol TXT Softex, filter, zavorne ploščice in če je še kaj). Celoten servis ni bil poceni. Roba je bila kupljena pri Fermiju (Radomlje) in Cibašku (Moste).
Torej - deli so bili takrat svinjsko dragi.
-
- Uporabnik foruma
to vse kar si nasteu + olje v menjalniku + diferencial materjal + delo ne sme bit vec kot 700 eur z 72 preglednimi tockami z original deli..vsaj je tako je pri meni...pa 1 leto garancije...ja zdaj razumem zakaj gledas tako..servisov tu ne poznam...
no ce je mehanik 30 let ni panika ma mozakar izkusneje..sam pravo orodje za faze pa se ne rabis bat...
no ce je mehanik 30 let ni panika ma mozakar izkusneje..sam pravo orodje za faze pa se ne rabis bat...
-
- Uporabnik foruma
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov