Oglasi ostalih vozil pri nas in v tujini
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
To je mel moj stric včasih, isti letnik celo
Ma to je tko letel, da glava peče...Kot mulc sem ga ene 2x pelu tko mal sm pa kja (pa take fore)
Edina čudna stvar je bila ročna zavora, ki je na nek čuden način pocukovala, kot da bi mel jajčaste diske do amena, pa nevem a je to original tko mišlen, al je mel kak feler tale njegov primerek.
Aja pa poraba je bla biserna
precej biserna! Če je ahtal mu je precej pil, če je tišal, se je pa delal pravi mali vrtinček v kestlu.....
Pa vem da je mel stalno probleme z nekimi zglobi, al rokami, sej nevem...uglavnm neki, tm spodi. (to je že ene 10 let nazaj)
Pa si drugač ziher da bi šel na skoraj 10 let starejši avto samo zarad nekaj konjev več ?
S tem da bi moral še kazga jurja doplačat pri menjavi ?
Ma to je tko letel, da glava peče...Kot mulc sem ga ene 2x pelu tko mal sm pa kja (pa take fore)
Edina čudna stvar je bila ročna zavora, ki je na nek čuden način pocukovala, kot da bi mel jajčaste diske do amena, pa nevem a je to original tko mišlen, al je mel kak feler tale njegov primerek.
Aja pa poraba je bla biserna
Pa vem da je mel stalno probleme z nekimi zglobi, al rokami, sej nevem...uglavnm neki, tm spodi. (to je že ene 10 let nazaj)
Pa si drugač ziher da bi šel na skoraj 10 let starejši avto samo zarad nekaj konjev več ?
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Strojnik.... kaj pa tale S4: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5279523&show=1 Jest sem se tudi odločau med audijam 100 S4 in legacy turbotam. Pa pravjo da tale audi rukne ko ps 
Legacy 2.0 GL
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Sem ga šel gledat in avto je fenomenaln za tako staroststrojnik005 napisal/-a:Kaj mislte? http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5159772&show=1
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov