Kako ste izvedeli za oz. prišli na www.subaru-slo.net?
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
uf, preden sem ga kupu sem bil firbčen kaj pričakovat, google - me je poslal na a.com pol smo pa tako vsi od tam dobil obvestilo za subaru forum al kako je že šlo to??
mal sem že star pa sklerozen v tem času ratu, pa siv, se pa ene par obrazov še spomnim in spoznam zaenkrat, kaj pa bo pa ne vem
je pa skor let okol jst pa članarine nisem plačal, Borut se ti bom potihom s kakšnim pivom odkupu pa s članarino za naslednje leto, a bo kakšen prednovoletni zbor da se bo članarine poberal za 2012??
mal sem že star pa sklerozen v tem času ratu, pa siv, se pa ene par obrazov še spomnim in spoznam zaenkrat, kaj pa bo pa ne vem
je pa skor let okol jst pa članarine nisem plačal, Borut se ti bom potihom s kakšnim pivom odkupu pa s članarino za naslednje leto, a bo kakšen prednovoletni zbor da se bo članarine poberal za 2012??
ko bi bil vedež ne bil bi revež
LP DARC
LP DARC
Čisto na kratko tebi in ostalim, ker sem že slišal veliko "opravičil" na to temo:gozdarček napisal/-a:je pa skor let okol jst pa članarine nisem plačal, Borut se ti bom potihom s kakšnim pivom odkupu pa s članarino za naslednje leto, a bo kakšen prednovoletni zbor da se bo članarine poberal za 2012??
Meni se zaradi tega res ni treba opravičevat. Nikogar v nič ne silimo, vsak se čisto sam odloča če bo član ali ne...
Kakšno kawo ali tri pa itak lahko zmeri spijemo... :.sup
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov