Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.3
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Hoj,
pozna kdo tale dva:
1. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5308423&show=1
2. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5275380&show=1
Zanima me tudi vase mnenje o Outbacku H6. Za kakrsnekoli info se v naprej zahvaljujem.
Pozdrav!
aljaz
pozna kdo tale dva:
1. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5308423&show=1
2. http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5275380&show=1
Zanima me tudi vase mnenje o Outbacku H6. Za kakrsnekoli info se v naprej zahvaljujem.
Pozdrav!
aljaz
Land Rover Discovery TD5
Mislm,da se temu reče neki v stilu sportshift in sicer pač avtomatski menjalnik(k ma tut več kot eno nastavitev) z možnostjo ročnega prestavljanja z ročico (kasnejši modeli majo tut obvolanske lopatke).karel napisal/-a:Kaj sploh pri Subaru-ju pomeni Tiptronickot piše v oglasu.
Outback H6 je res tank in tut kr solidno gre.
karel napisal/-a:H6 je krasna zadeva vendar avtomatski menjalnik
Kaj sploh pri Subaru-ju pomeni Tiptronickot piše v oglasu.
kaj pomeni, da so problematicni ali se tvoj
Pa drugace - je H6 bistveno drazji za vzdrzevat kot 2.5, obstajajo kaksne znacilne hibe,...?
Ve kdo kaj vec o tocno teh dveh Outbackih?
Hvala!
Lp,A
Land Rover Discovery TD5
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Mislim, daAlio napisal/-a:kaj pomeni, da so problematicni ali se tvojkarel napisal/-a:H6 je krasna zadeva vendar avtomatski menjalnik
Kaj sploh pri Subaru-ju pomeni Tiptronickot piše v oglasu.
nanasa na to, da so mal za cajtom glede na najsodobnejse AT?
Nekaj dražji zagotovo je. Ko menjavaš svečke, jih moraš kupit 6...Pa drugace - je H6 bistveno drazji za vzdrzevat kot 2.5, obstajajo kaksne znacilne hibe,...?
Kolikor vem, je pri 2.0 in 2.5 (vsaj teoretično) možno ventile nastavljat brez da bi motor vzel ven. Pri 3.0 H6 to zagotovo ni možno. To je tudi razlog, zakaj H6 motorji niso 'priporočljivi' za predelavo na plin, saj bi ves prihranek na račun plina potrošil za servis, ker se pri uporabi plina priporoča pogostejši pregled zračnosti ventilov.
D.
Objavljeno: Pet Nov 11, 2011 21:11 Naslov sporočila:
Hvala za odgovore.
Kar se tice avtomatika - osebno mi pase, sem imel ze legacya in zdaj LR Discovery - oba AT...
Se pravi, da se skepsa ni nanasala na neko znacilno hibo ampak le na dejstvo, da jo Karli rajs mal drzi... ... prestavno rocico namrec.
Na kolk km pa naj bi se ventili stelal? Kako pa je s podvozjem? Se le to kaj nastavlja po visini (alla AUDI allroad)?
Ce pa kdo ve kaj konktretnega o outbackih, ki sem linkal pa naj pliz napise...
Hvala in LP,
Aljaz
Hvala za odgovore.
Kar se tice avtomatika - osebno mi pase, sem imel ze legacya in zdaj LR Discovery - oba AT...
Se pravi, da se skepsa ni nanasala na neko znacilno hibo ampak le na dejstvo, da jo Karli rajs mal drzi... ... prestavno rocico namrec.
Na kolk km pa naj bi se ventili stelal? Kako pa je s podvozjem? Se le to kaj nastavlja po visini (alla AUDI allroad)?
Ce pa kdo ve kaj konktretnega o outbackih, ki sem linkal pa naj pliz napise...
Hvala in LP,
Aljaz
Land Rover Discovery TD5
Karli je zaradi avtomatskega menjalnika skoraj šel v večna lovišča zato tudi odpor do teh zadev.Je pa tudi res,da je lepo šaltat po svoje
To pa ne bo držalo vsaj kar se tiče EJ25 po letu 99 pred tem letom so pa res bili problematični.Pa še nekaj,teh motorjev je ogromno in se lahko dobijo brez problema,če gre kaj narobe.beliblisk napisal/-a:Od 2,5 sam bejž stran ker so mašine u k***u....
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov