Spet izgovori... Začnemo ob 19h, prideš na en pir pa greš pol mladoletnce preganjat...pero999 napisal/-a:Super. Komej čakam da ga vidimNa zbor žau ne morm priti, ker je takrat Božični Deejay Time na gospodarskem rastavišu
Nagradni foto natečaj - Subaru koledar 2012
Škoda, sem mislil, da bo vsaj en dark oldschool gorNoFEAR napisal/-a: Izbrane so bile fotografije, ki so jih posredovali naslednji uporabniki:
- icko
- jayz
- pero999 (2 fotografiji)
- jure
- someonelost (2 fotografiji)
- _Bistri_
- irCAR81
- vrecha
- beliblisk
- msenjur
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Eh, ne se obešat zdej na to, zakaj katere fotke ni na koledarju... Izbira je bla velika, placa na koledarju je pa samo za 12 fotk... Tud na "oldschool" avtomobili so gor... Sicer v bolj svetlih barvah, ampak vseeno...
Fotkajte še naprej, naj vam neobjava fotke ne vzame volje... Mogoče pa drugo leto...
Fotkajte še naprej, naj vam neobjava fotke ne vzame volje... Mogoče pa drugo leto...
Drugo leto pa tudi jaz kako sliko prispevam.Samo more biti dorasla tejle 
http://www.subaru-slo.net/userpix/9_tan ... n_09_2.jpg
http://www.subaru-slo.net/userpix/9_tan ... n_09_2.jpg
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Se mi zdi, da bi bilo ful dobro, če bi naslednjo leto spet uspeli spraviti skupaj eno ali dve srečanji z namenom fotkanja, podobno kot v Kamniku dve leti nazaj.
Saj imamo na forumu ljudi, ki so res spretni s fotoaparati, imajo opremo in vedo, kako se zadevi streže. Gore, Sajmon, NejcT, če jih izpostavim le par. Tako bi prišli do res dobrih fotk za naslednji koledar. Žal je fotka, škljocnjena brez razmisleka, v minuti, s taprvim kompaktom (gsmčkom), v 99.99% primerov dobra le za v osebni album.
Saj imamo na forumu ljudi, ki so res spretni s fotoaparati, imajo opremo in vedo, kako se zadevi streže. Gore, Sajmon, NejcT, če jih izpostavim le par. Tako bi prišli do res dobrih fotk za naslednji koledar. Žal je fotka, škljocnjena brez razmisleka, v minuti, s taprvim kompaktom (gsmčkom), v 99.99% primerov dobra le za v osebni album.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Moti me predvsem, da imajo nekateri po dve fotke gor, kljub temu, da je bilo veliko materiala drugih uporabnikov, kot sam pravis.NoFEAR napisal/-a:Eh, ne se obešat zdej na to, zakaj katere fotke ni na koledarju... Izbira je bla velika, placa na koledarju je pa samo za 12 fotk... Tud na "oldschool" avtomobili so gor... Sicer v bolj svetlih barvah, ampak vseeno...
Pac moje mnenje.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Tudi mene je zmotilo, da so po 2 fotki gor od enega uporabnika, saj je bilo rečeno, da bo vsak mesec "krasil" drug avto, no nekako logično je...+ tega da je bilo dovolj materala...
Zdaj če bo drugo leto spet ta "akcija" zbiranja fotografij...predlagam, da vsak uporabnik naredi cca. 3-5 fotk in se potem od vsakega ena zbere, zato bi blo fajn da se izkoristijo fotografi tu gor in zadevo poslikajo malo profesionalno...da bo zadeva lažja...moj predlog
Zdaj če bo drugo leto spet ta "akcija" zbiranja fotografij...predlagam, da vsak uporabnik naredi cca. 3-5 fotk in se potem od vsakega ena zbere, zato bi blo fajn da se izkoristijo fotografi tu gor in zadevo poslikajo malo profesionalno...da bo zadeva lažja...moj predlog
"Resnični znak inteligence ni znanje, ampak domišljija!"
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
A maš to podmorncokarel napisal/-a:Drugo leto pa tudi jaz kako sliko prispevam.Samo more biti dorasla tejle![]()
No sej kamneku je tut skor ratal
http://www.subaru-slo.net/userpix/809_IMG_2916_2.jpg
Legacy 2.0 GL
O, pa še kako je treba. Moj namen je bil, da se naredi všečen koledar in pod nobenim pogojem se nisem imel namena ozirat na to kdo so avtorji fotk in kolikokrat se bo fotka posameznega avtorja pojavila na njem. Če bi odličen fotograf poslal 12 odličnih fotk, bi pač pometel s konkurenco in bi dobili odličen koledar z 12 fotkami istega avtorja...
O tem ali je bil moj namen dosežen in ali jim je všečen ali ne, pa bodo lahko več povedali tisti, ki si bodo koledar tudi ogledali v živo. Kakršenkoli drugačne kritike so pa popolnoma neutemeljene!
O tem ali je bil moj namen dosežen in ali jim je všečen ali ne, pa bodo lahko več povedali tisti, ki si bodo koledar tudi ogledali v živo. Kakršenkoli drugačne kritike so pa popolnoma neutemeljene!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov