Nagradni foto natečaj - Subaru koledar 2012
jaz te povsem podpiram, koledar mora biti na nivoju in všečen, sej ne želimo da bi zgledal kot en dimnikarskiNoFEAR napisal/-a:O, pa še kako je treba. Moj namen je bil, da se naredi všečen koledar in pod nobenim pogojem se nisem imel namena ozirat na to kdo so avtorji fotk in kolikokrat se bo fotka posameznega avtorja pojavila na njem. Če bi odličen fotograf poslal 12 odličnih fotk, bi pač pometel s konkurenco in bi dobili odličen koledar z 12 fotkami istega avtorja...
O tem ali je bil moj namen dosežen in ali jim je všečen ali ne, pa bodo lahko več povedali tisti, ki si bodo koledar tudi ogledali v živo. Kakršenkoli drugačne kritike so pa popolnoma neutemeljene!
- Someonelost
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 300
- Kraj: Göteborg, Sweden
- Kontakt:
Izgleda da bo dober koledar.. me je stalo 100 eurov da sta 2 moji sliki gor!
NOT!
Dragi moji ne se zdaj obesat koliko slik od koga je na koledarju najbolj pomembno je da koledar obstaja! Svedski klub ga namrec nima, kljub boljsim financam in vecjemu stevilu clanov. Pa kolko sem zvedel se ni treba bat da bi bil moj avto na 2 mesecih (da ne bi kdo prevec trpel) ker sem v mnozici slik poslal slike tudi eno na kateri ni mojega avta in je bila izbrana(xv).
V glavnem julija bo 2. (izgleda tradicionalno) srecanje na stajerskem in takrat bomo malo bolj organizirali in nazgali dost vec slik. Na srecanju sem sicer imel plan slikat ampak nekak ni slo ravno po planu ker bi potem srecanje moralo trajati 2 dni da bi slo vse skoz. Bo pa naslednje leto definitivno slikanje eno izmed pomembnejsih stvari.. pa mogoce najbolj celi vikend planirat..
NOT!
Dragi moji ne se zdaj obesat koliko slik od koga je na koledarju najbolj pomembno je da koledar obstaja! Svedski klub ga namrec nima, kljub boljsim financam in vecjemu stevilu clanov. Pa kolko sem zvedel se ni treba bat da bi bil moj avto na 2 mesecih (da ne bi kdo prevec trpel) ker sem v mnozici slik poslal slike tudi eno na kateri ni mojega avta in je bila izbrana(xv).
V glavnem julija bo 2. (izgleda tradicionalno) srecanje na stajerskem in takrat bomo malo bolj organizirali in nazgali dost vec slik. Na srecanju sem sicer imel plan slikat ampak nekak ni slo ravno po planu ker bi potem srecanje moralo trajati 2 dni da bi slo vse skoz. Bo pa naslednje leto definitivno slikanje eno izmed pomembnejsih stvari.. pa mogoce najbolj celi vikend planirat..
"When I start my car I want the neighbours to think that the world has come to an end"
- Homer J Simpson
- Homer J Simpson
Lep. :.sup
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Zaenkrat se še da. Postopek naročila je napisan tukaj - viewtopic.php?t=5619
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost