Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.3
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
ijuvan napisal/-a:Pero, saj bi marsikdo imel turbaka, ampak 2000 € za 20 let star avto pa tudi ni kar tako......
Ce se prav spomnem, je bila cena malenkost visja (5.000€),za dva jurja ga grem zdejle iskat, pa verjetno se kdo.
Pa ne me narobe razumet, ne pravim, da je predrag, sem ga videl samo na dva metra, pa tud spoznam se ne toliko, da bi lahko pametoval tukaj, sklepam samo po trenutni financni situaciji vsenaokrog.
Oziroma, mogoce ni predrag, je pa verjetno predrag za zdejle ga prodajat.
Lp Ales
Govoril sem za tega ki je trenutno na netu, bel pa mislim da se je res prodajal za ~5k €
Se pa strinjam s timobanom, morda res ni drag glede na to kar ponuja, ampak ko greš gledat s stališča zdrave pameti..... raje nehajmo gledat s tega stališča, glede na to da bi vsi meli turbo subije
Se pa strinjam s timobanom, morda res ni drag glede na to kar ponuja, ampak ko greš gledat s stališča zdrave pameti..... raje nehajmo gledat s tega stališča, glede na to da bi vsi meli turbo subije
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Lej, lej, pa je res eden:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5441187&show=1
Mogoce pozna kdo?
Lp ales
Mogoce pozna kdo?
Lp ales
Tale turbak je od mojga sodelavca, ki je Subaru fan (čeprav v letih):)timoban napisal/-a:Lej, lej, pa je res eden:
Mogoce pozna kdo?
Lp ales
Kakor vem je z avtom lepo delal (servisi itd...) pleh bi bilo mal za poštimat . km so realni (dolge ture itd).V glavnem ga zelo hvali, je pa prešaltu na Foresterja avtomatika in na nekga huda Pegeouta (še žal mu bo).
A ni ta ki prodaja bobnar big banda rtvslo?timoban napisal/-a:Lej, lej, pa je res eden:
Mogoce pozna kdo?
Lp ales
Vem da je ze nekdaj prisegal na Subaruje.
Res je!samek napisal/-a:A ni ta ki prodaja bobnar big banda rtvslo?timoban napisal/-a:Lej, lej, pa je res eden:
Mogoce pozna kdo?
Lp ales
Vem da je ze nekdaj prisegal na Subaruje.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
tole bi lahko kdo sprogramiral, da klikneš na knof in ti na desktop vrže pdf oglasa. zraven ti pa ponudi še možnost, da ti shrani na shrani.si, moj-album, fb,... evo, to bi bila dobra reklama za shrani.si in podobne.nejc napisal/-a:No sej jasno je, da se to naceloma nikomur ne da, tud meni ne. Plus da dokler je stvar aktualna in se prodaja, je itak link dost. Ampak kot ene vrste "arhiv", s katerim bi posameznim ponudbam (od poleti, od lani, zdaj z manj kilometri,...) lahko bolje sledili, bi bilo pa uporabno. Pa zanimivo je za nazaj to brat, zato zmer znova preklinjam te mrtve linke...
A bi ti bilo dovolj, da vpišeše link in ti to shrani v pdf?msenjur napisal/-a:tole bi lahko kdo sprogramiral, da klikneš na knof in ti na desktop vrže pdf oglasa. zraven ti pa ponudi še možnost, da ti shrani na shrani.si, moj-album, fb,... evo, to bi bila dobra reklama za shrani.si in podobne.nejc napisal/-a:No sej jasno je, da se to naceloma nikomur ne da, tud meni ne. Plus da dokler je stvar aktualna in se prodaja, je itak link dost. Ampak kot ene vrste "arhiv", s katerim bi posameznim ponudbam (od poleti, od lani, zdaj z manj kilometri,...) lahko bolje sledili, bi bilo pa uporabno. Pa zanimivo je za nazaj to brat, zato zmer znova preklinjam te mrtve linke...
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Zanima me na kaj je treba biti pozoren pri nakupu Outbacka 2001.
Zanimam se za nakup ''belega'', ki je na Avtonetu, ki je last ''Gabrca''.
Ker sem nepoznavalec znamke Subaru bi mi bila kakršnakoli pomoč pri nakupu dobrodošla. Če se je kdo pripravljen pridružiti ogledu naj prosim javi.
V kolikor se uspem dogovoriti bi si avto pogledal čez vikend.
Zanimam se za nakup ''belega'', ki je na Avtonetu, ki je last ''Gabrca''.
Ker sem nepoznavalec znamke Subaru bi mi bila kakršnakoli pomoč pri nakupu dobrodošla. Če se je kdo pripravljen pridružiti ogledu naj prosim javi.
V kolikor se uspem dogovoriti bi si avto pogledal čez vikend.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov