barva... pa naj bo bela... in modra zadaj..
Karikature Subaru na temo Cars 2
www.karikature.si evo, tle si lohk pogledaš moj hobi, seveda, uglavnem za rojstne dneve tole laufa.
Ko se bil še v mladih letih, sem kar nekaj karikatur avtov zrisal (med drugim eno zadevo, k v lepoti prekaša imprezo P1, Integralko:), bom enkrat malo gor dal, če bom najdu:)
Ko se bil še v mladih letih, sem kar nekaj karikatur avtov zrisal (med drugim eno zadevo, k v lepoti prekaša imprezo P1, Integralko:), bom enkrat malo gor dal, če bom najdu:)
U mater; bo treba rdeč tepih in fanfare najet za letno srečanje; si drugi olimpijec na forumu
(en mlajši, indijanc - metalec kopja te je prehitel)
(mislim da smo med top 5 najštevilčenjših avto klubov v Sloveniji; po številu olimpijcev smo pa pomojem prvi). Za znamko, ki letno proda 150 vozil zavidanja vreden uspeh.
Farba Impreze - tista rdeča švedska GT je men lepa; ni trula višnja kot Golf II dizel; če maš kakšno podobno barvico... probi.
(mislim da smo med top 5 najštevilčenjših avto klubov v Sloveniji; po številu olimpijcev smo pa pomojem prvi). Za znamko, ki letno proda 150 vozil zavidanja vreden uspeh.
Farba Impreze - tista rdeča švedska GT je men lepa; ni trula višnja kot Golf II dizel; če maš kakšno podobno barvico... probi.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Olimpijada gor al dol, to je passe, zdej je več veselja z subarujem, smo pa vsaj trije, ker brat moj tut legacyja fura,olimpijc, pa ga ne morm prepričat, naj malo na forum skoči, je tak k jest - računalniški jeb...veter:)
Pero, ja, na pokluk sva vonjala vonj po cipresah:)
evo, še nekaj sem na hitro včeraj skup vrgu, mojo novo lubico!
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov