Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Če je bil servisiran kot je treba in kadar je bilo treba bo peljal še nekaj časa, res pa je vprašljiva periferija, kaka rja po ceveh spodaj okrog zavornih in bencinskih cevk (velik je bil na cesti in motor na delavni temp. kar ni slabo)... sej veš najlažje je zamaskirat/spolirat in prodat sijoč avto. Letnik je pa dobr in mislim da so reči na takem avtu ki je star npr. 8 ali 9 let z nekoliko več km bolje kot pa star 15 let z nekoliko manj, ker so reči že zaradi starosti na udaru 
Meni ni vreden 4000€, treba bivšega lastnika vprašat za koliko ga je pri njih pustil
Pred nekaj tedni sem dvignil za 4cm enakega 2002 letnik, 2.0 s 200.000km, in ga je tip kupu za 4k, respa da je moral takoj vložit v kuplungo in zavorni sistem.
Meni ni vreden 4000€, treba bivšega lastnika vprašat za koliko ga je pri njih pustil
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5580085&show=1subi92 napisal/-a:Če je bil servisiran kot je treba in kadar je bilo treba bo peljal še nekaj časa, res pa je vprašljiva periferija, kaka rja po ceveh spodaj okrog zavornih in bencinskih cevk (velik je bil na cesti in motor na delavni temp. kar ni slabo)... sej veš najlažje je zamaskirat/spolirat in prodat sijoč avto. Letnik je pa dobr in mislim da so reči na takem avtu ki je star npr. 8 ali 9 let z nekoliko več km bolje kot pa star 15 let z nekoliko manj, ker so reči že zaradi starosti na udaru
Meni ni vreden 4000€, treba bivšega lastnika vprašat za koliko ga je pri njih pustilPred nekaj tedni sem dvignil za 4cm enakega 2002 letnik, 2.0 s 200.000km, in ga je tip kupu za 4k, respa da je moral takoj vložit v kuplungo in zavorni sistem.
Je to tale primerek
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov