Testne vožnje Subaru - Rogla, 25.2.2012
Testne vožnje Subaru - Rogla, 25.2.2012
V soboto bodo testne vožnje po zasneženih brezpotjih na Rogli od 10.00 do 15.00. Organizirajo AC Celeia.
STi - Sportska Turbo Impreza
Re: Testne vožnje Subaru - ROGLA, 25.2.2012
Ekipa AC Celeia vas pričakuje pri hotelu Planja na Rogli.Galaxy napisal/-a:V soboto bodo testne vožnje po zasneženih brezpotjih na Rogli od 10.00 do 15.00. Organizirajo AC Celeia.
Info. in prijave na tel. 03/ 42 54 621
Forester diesel
Na vabilu, ki sem ga dobil jaz, je spodaj navedena tel. št., ki sem jo napisal v prejšnem prispevku in je za inf. in prijavo.nebivedu napisal/-a:A se je treba prijavit, al lahko kar tja prideš?
Če se prijaviš, boš imel sigurno prednost pred tistimi, ki bodo prišli kr tko - posebej če bo gužva.
Forester diesel
Evo. Ravno iz Rogle. Tolk Subarujev pa mislim, da še ni bilo na Rogli v enem dnevu (ne mislim testne).Gor so imeli dva xv-ja ter Foresterja. XV je krasen avto in se zelo lepo pelje. Oba sta bila 1.6. Motor je res malo podhranjen vendar za vsakodnevno uporabo več kot dovolj. Tehnologija je res napredovala pri tem modelu. Avto je kvalitetno narejen notranjost pa je iz kvalitetne plastike (vsaj prvi vtis). Hvala fantom iz Interservisa (Franci in Srečko). Ko sem prišel do prrostora kjer so bili stacionirani so mi takoj ponudili parkirni prostor (hvala Srečko) VIP varjanta
.
Lep dan v družbi pravih Subarujevcev
Lep dan v družbi pravih Subarujevcev
Danes še drugič peljal XV-ja in opazil, da je avto res mogoče malo slaboten vsaj kar se tiče navora. Peljal pa prvič foresterja dizla in ostal brez besed. Če ne bi poznal subarujev sploh nebi vedel, da vozim dizla. Res za moj okus popoln motor za ta avto. Neverjetno vleče iz "nule", navor je res zakon.
Bilo je lepo, veliko prijaznih ljudi, žal vas/jih ne poznam, spoznal pero-ta 112.
Bilo je lepo, veliko prijaznih ljudi, žal vas/jih ne poznam, spoznal pero-ta 112.
STi - Sportska Turbo Impreza
Uživala v vožnji obeh, Foresterja in XV-ja, tako da bi bila odločitev za katerega se odločit kar malo težka, ker oba ponujata dobre lastnosti...res je pa bilo škoda, da se terenska vožnja po snegu žal ni izvedla zaradi zametanih izvozov na stranske ceste...upam da bodo v bodoče še kakšne testne vožnje po terenu..
"Resnični znak inteligence ni znanje, ampak domišljija!"
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov