morda se pa z mimilemi druži pa si mafije v žile filajo
Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Najvecja zalost je to, ker z avtom lahko da ni cisto nic narobe, le da ni kupcev in po pol leta prodajanja ali pa celo po enem letu, vsak misli: "Ah, ta avto je cist zjeban, se ze ful dolgo prodaja, pa se zdej ni prodan. Tega raj ne bi kupu." In taka je zgodba. Dal sem oglas na avto.net pred cca 10dnevi in me ni se NIHCE klical. Tok o zanimanju za ta vozila.seba_r napisal/-a:Verjetno je res bila poškodovana,ker jo dolgo že prodaja po presledkih.KRUH napisal/-a:Jaz jo večkrat vidim. Lastnik je pa tisti Furlan, ki imajo servis Citroen doma v Sežani. Verjetno uvožena, pa tudi poškodovanost je ?, ker ni nič obkljukano...
Smešno se mi zdi,da v opombah piše(kot nova):-).
Avto redno servisiran, pred 5leti je imel manjšo nesrečo in ker je poceni dobil odbijače outbacka, jih je dal gormitko napisal/-a:Zna bit, da poznam lastnika. Bom preveril.
Jaz bi ga dal v izbor, če bi kupoval...lastnik je fajn dečko.
Za vsak avto se najde kupec. Jaz sem svojo prodajal na netu 7 mesecev. Klicali so me povprečno vsak mesec eden od tega trije isti v presledkih. Časi so pač taki kakršni so. Z izkupičkom od prodaje pa sem lahko glede na cene, ki so trenutno na netu zelo zadovoljen.Urshy-sti napisal/-a:Najvecja zalost je to, ker z avtom lahko da ni cisto nic narobe, le da ni kupcev in po pol leta prodajanja ali pa celo po enem letu, vsak misli: "Ah, ta avto je cist zjeban, se ze ful dolgo prodaja, pa se zdej ni prodan. Tega raj ne bi kupu." In taka je zgodba. Dal sem oglas na avto.net pred cca 10dnevi in me ni se NIHCE klical. Tok o zanimanju za ta vozila.
Go Westy, go!
A pol je tvoj rdeč, lepo si ga spedenu. Nikol pa kot kupec oz. mi ki vemo kaj več o teh avtih ne veš kako je prišel do outback odbijačev. Če bi bil sam na tem kot ti bi šel enako pot. Za kupca pa kar počakaj in +-kak €pa bogorički napisal/-a:Ja, bo držalo, en mesec je oglas gor, pa trije kličejo in bi dali kakšnih 3000 ali pa menjava. Boljše, da se naprej vozim, ko sem pa v prejšnjem letu v njega vrgo skoraj 2000!
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Če bi pravi čas povedal, bi bila tvoja zelo hitro prodana... :matpicinni napisal/-a: Za vsak avto se najde kupec. Jaz sem svojo prodajal na netu 7 mesecev. Klicali so me povprečno vsak mesec eden od tega trije isti v presledkih. Časi so pač taki kakršni so. Z izkupičkom od prodaje pa sem lahko glede na cene, ki so trenutno na netu zelo zadovoljen.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov