Ne vem kje si to slišala; men je računal 11.000...Niva13 napisal/-a:ma sem nekje prebrala, da imas ti 8000 sit uro.....![]()
Nič več mlahavega... puše za menjalnik
Menjava puš-mlahava ročica menjalnika
Po natančnih subi92 navodilih ni bilo nobenih težav pri menjavi puš. Ročica je bila popolnoma mlahava, ker je še fedr stran padu, sem potem uporabil nekaj starega. Sem pa izbil sornik (feder-štift) in ločil ročico od osovine menjalnika. Najdeš pravi položaj ročice da lahko izbiješ štift, je dobro če je eden v avtu in premika prestave. Zamenjaš puši-koda je ok (14€ INTERSERVICE), natakneš ročico na osovino in štift nazaj. Priprava izbijača, dolžina cca 40cm, pravi premer, zahteva malo časa vendar je potem hitro gotovo.Nosilcev menjalnika ne tikaš. 
Pojma nimam, včasih mi rata, včasih ne, mam pa voljo!
Moral bi updejtat kodo teh puš, a vendarle sem včeraj vidu da je kar jeb.a zamenjat puše - ampak jaz sem imel menjalnik na tleh.
Tomaž ti si najbrž staknil dol komplet iz menjalnika, a si si kaj označil kje je bilo a ne moreš falit.
Ker največji problem je vijak ki ob izbitju zadane ob izhod za reduktor v kolikor ne greš po poti kot si si ti naredu pripravo Tomaž
Tomaž ti si najbrž staknil dol komplet iz menjalnika, a si si kaj označil kje je bilo a ne moreš falit.
Ker največji problem je vijak ki ob izbitju zadane ob izhod za reduktor v kolikor ne greš po poti kot si si ti naredu pripravo Tomaž
Rabil bi kodo teh puš, tak da če še kdo ma kje zapisano bi prosu. Subi92 maš še mogoče kje shranjene slike da bi pogledal?
Danes sem bil pri šerbineku v mb, sem hotel naročit te puše. Mu razložim da iščem prestavno ročico po celi kabini ker ma tolk lufta, pa da bi rabu puše med menjalniškem drogom pa ročico.Pa me prepričuje da tega pa ziher nerabim, da to še noben ni naroču da sploh ne crkne... Pol ko razložim da bi jih vseen naročil, pa reče bom js v lj poslal naročilo pa bo, da oni ziher vejo ka rabim, ker on nima mikrofilmov (naj bi jim ravno rač. rihtal). Uglavnem nič od nič, odnos na podnu
Danes sem bil pri šerbineku v mb, sem hotel naročit te puše. Mu razložim da iščem prestavno ročico po celi kabini ker ma tolk lufta, pa da bi rabu puše med menjalniškem drogom pa ročico.Pa me prepričuje da tega pa ziher nerabim, da to še noben ni naroču da sploh ne crkne... Pol ko razložim da bi jih vseen naročil, pa reče bom js v lj poslal naročilo pa bo, da oni ziher vejo ka rabim, ker on nima mikrofilmov (naj bi jim ravno rač. rihtal). Uglavnem nič od nič, odnos na podnu
Bučmani kaj češ
, tega je kr dost zadnjič sem menju kolegu pri 1996 za katere sem pa res prvič to vidu. Čim je v življenski dobi subaruja dost km ali pa dost km po makedamu se tud to zmaja. Seveda govorim o 200k +
KODA JE: SU35035KA030
btw - če še koga zanima menjava... lahko naročim tudi jaz in spedenam, morda imam še clo 1 set doma
KODA JE: SU35035KA030
btw - če še koga zanima menjava... lahko naročim tudi jaz in spedenam, morda imam še clo 1 set doma
subi92 imaš še vedno te gumice doma... jst bi imel tudi rad trdegasubi92 napisal/-a:Zadnjič sem prodal enmu mojstru ki ima 1.8DL-a prvi lastnik in 450.000km, zadnje amortizerje ker so mu šle zgornje šalčkeDrugega kaj večjeka še mislim da ni menju kot je reku ???
Skratka bullet proof
Pa še desni končnik bi bil za zamenjat... Drugač pa vse štima, vsaj zaenkrat
Dej mi sporoč pa da zamenamo to zadevo...
LP, Rok
"Mislis, da obstaja neka meja.Ko se je dotaknes, se nekaj zgodi.Šele tedaj ves, kje je tvoja meja."--->Ayrton Senna da Silva
Winners are simply willing to do what losers won't
Dai Nippon
Winners are simply willing to do what losers won't
Dai Nippon
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov