Oj, da ne odpiram nove teme, bom kar tle mal povprašal oz. podaljšal temo,

,
Skratka tudi naš legacy (2.0 gl, karavan, letnik 1999 -> BH ...) je dobil ta mesec precej bolj močan, rohneč oz. ropotajoč,

, zvok... In seveda je težava ista kot pri smarc1991, v zadnjem loncu...
Sedaj pa ne vem, kaj bi bila najboljša zamenjava, seveda za neko zmerno ceno...
Tudi ta lonc, ki je sedaj gor na avtu, ni več original, ampak ga je šel oče nekam zamenjat (ne vem več kam?

), kjer so mu naredili novega oz. mogoče so mu kr kakšnega univerzalnega dali gor... Sicer je tudi ta lonc do prejšnega meseca deloval čist vredu, na njem me moti le to, da je zadaj luknja, vsaj po mojem občutku, malo majhna (notranji premer cevi 4.5cm)... OK, takšnega so mu pač takrat tam dali, glede na prostornino mašine... Mislim pa, da ima oz. je imel original lonc zadaj mal večjo lukno...
Ima kdo mogoče kako idejo oz. nasvet, kje dobiti kakšno solidno zamenjavo zadnjega lonca???
Razmišljal sem že tudi, da bi dal mogoče zadnji lonec malo bolj odprt oz. kej v tej smeri, da bi naš subaru dobil malo bolj za subaruja specifičen zvok -> tle ne mislim tolk na glasnost, sploh ne, ampak nekak bolj na tonu... Čeprav vem, da bo ta mal težka, ker nimam namena menjati izpušni kolektorjev... Spomnim se, ko smo doma imeli legacya 1.8 in je lih prou brbotau, če si ga pohodil iz nižjih obratov... Oz. mel je (upam da še ima,

...) lep zvok, za vsakdanjo vožnjo v službo itd.

...