Ria napisal/-a:Mal se bom potožila...crknil mi je zadnji desni lager....crknila mi je sprednja leva manšeta in še desno sem morala menjat....potem mi je šla k vragu še bencinska pumpa...pa seveda lonec.....pa 3x je bil avto na servisu....
Ležaji načeloma ne crkujejo; navadno je kriva vožnja čez robnike, cestne useke,... se zgodi;
- manšete: upam, da si jih menjala pravočasno (čimprej), sploh, če gre za "zunanje" manšete - tiste pri kolesnem zglobu; posledica nepravočasne menjave je lahko okvara zgloba (mast se spere... in laufa na suho... -> kabum)
navadno najbolj trpi desna notranja manšeta - pod njo je izpuh... in je revci malo bolj toplo kot ostalim...
- benc. pumpa: smola... nimam kej komentirat
Ria napisal/-a:
REZULTAT:
-še vedno nekaj noter struga, ko menjam iz prve v drugo....kot bi imela potujočo rezkalko s seboj...kaj je to zaboga...a mehanik nič ne sliši, ko gre na vožnjo?????
- še vedno se ob ovinku v levo, sliši lager ( a se al se ne, madonca)
- struganje v menjalniku nima nič s prej omenjenimi menjavami manšet, pumpe in lonca... preglej nivo olja v menjalniku (lahko pogledaš sama - šibka je na sovoznikovi strani, za motorjem,... ob požarni steni; avto naj bo prej na ravnem); olje mora biti čisto, zlatorumeno;
po potrebi dolij (80W40) oz. menjaj olje. Se pa tudi moj menjalnik zatika pri menjavi iz 1. v 2... 280.000km nardi svoje. Popravila menjalnika (sinhrona) ti verjetno ne bo svetoval noben mehanik. Ker je prevelika "jeba"... in $$$.
- ni nujno da se oglaša lager; ni pa nemogoče.
- dober urok pride vedno prav
- seveda lahko (kot so omenili drugi) menjaš mehanika

Fiat.
Brez panike.