No evo...dober odgovor,thnx UnikatUnikat napisal/-a:Če hočeš poleg znižanja pridobiti še kaj na voznih lastnostih, potem ne dajaj trdih fedrov na serijske WRX amortizerje. Poleg tega da se avto ne bo peljal tako kot je treba, ti bodo še amortizerji prej ali slej spustili, odvisno kok trde fedre boš dal gor.
Obstaja cel kup vzmeti, ki paše tako na STi kot WRX. In če pogledaš kataloške številke, gre za enake fedre. Torej dejansko izdelujejo ene in iste fedre za oba modela, čeprav so konstante teh vzmeti vedno prirejene STijevim amortizerjem - torej so fedri vsaj tok trdi kot serijski od STi, pa že te so no go. In takšne fedre si najmanj želiš na WRX zmontirat.
Predlagam da nabaviš WRX specified fedre, to so EPIC, MachV, Swift in Prodrive (modri). Vse te vzmeti znižajo avto minimalno in dajo equal stance, tako nos ne gleda več v nebo in izniči se saggy butt efekt, konstante pa so prilagojene WRX amortizerjem.
Prodrive-ove najdt je sicer tako kot bi zadel na loteriji, ker jih ne delajo več, lahko pa kupiš MachV ki jih delajo po identični specifikaciji Prodrive vzmeti, le pod drugo znamko.
Sem bil pred leti v enaki situaciji kot ti zdele. Po več kot enem letu iskanja za Prodrive WRX vzmetmi, sem končno našel enega izmed zadnjih novih kompletov in jih vzel. TOP upgrade.
Kakor si sam videl v mojem prejsnjem postu, sem tudi omenil te swift fedre in to, da bi rad specificno za WRXove amortizerje ter ne pretrde...ti si pa to seveda tudi potrdil
Edino tezava je , da verjetno te swiftove, Machove ter Epicove vzmeti se verjetno ne da homologirat, prodrive pa ne rabi a ne? Cepraw verjetno te vzmeti ne znizajo neki groznega, da bi blo to ful vpadljivo a ne?