Urban Challenge 2012 - odpovedano!
Urban Challenge 2012 - odpovedano!
Zaradi premajhnega števila prijav, je Urban challenge odpovedan!
Zadnjič spremenil NoFEAR, dne 29. Marec 2012, 23:49, skupaj popravljeno 2 krat.
Saj paše tudi kakšna sekularna dejavnost na ta dan. Se lepo dopolnjuje z večerno vigilijo in alelujami. 
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Meni je vseeno kateri datum... kdaj pribl. je predviden zaključek, ker imam na večer (vsaj upam da bo zvečer) še eno obveznost?
Pri prijavi - čisto na koncu, ko piše podpis, to podpišemo na dan challenge-a, ali moram nekako nakracat svoj podpis noter?
Pri prijavi - čisto na koncu, ko piše podpis, to podpišemo na dan challenge-a, ali moram nekako nakracat svoj podpis noter?
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Zaključek je predviden popoldne. Ne vem kdaj, ker je odvisen od tekmovalcev...ijuvan napisal/-a:Meni je vseeno kateri datum... kdaj pribl. je predviden zaključek, ker imam na večer (vsaj upam da bo zvečer) še eno obveznost?
Tam kjer piše podpis, vpiši svoje ime im priimek, podpisal se boš pa na dan chalenga.
Prijavi se zdaj, kakšna dva ali tri dni prej mi pa sporoči podatke o sopotnikih.strojnik005 napisal/-a:Zanima me če lahk sopotnike in 2.člana ekipe napišem naknadno na kraju dogodka?
Namen prijavnic je samo to, da ne zgubljamo časa z izpolnjevanjem papirjav na štartu (tako kot pri prejšnjih challengih) in da lahko štartamo čimprej.
Zaenkrat sta prijavljeni 2 ekipi.
Pa še to - če je kdo v množici podatkov spregledal kjub temu da je napisano z rdečo: glavna nagrada je 250€ (v denarju). Če se vam za to ne splača malo potrudit in se dogodka udeležit, potem res ne vem s čim naj vas še motiviram...
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov