Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
A je šel kdo tole gledat
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5641271&show=1
Da ne bi zastonj hodu pomagat ogledovat
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4463
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Kaj pa je to zaen oskubljen model iz Turđikistana?subi92 napisal/-a:A je šel kdo tole gledat
GX oprema bi naj vključevala avtomatsko klimo, gretje sedežev in ogledal, tempomat, usnje, airbag-e v sedežih, ... Pa še auspuh mu malo postrani stoji.
Je pa dokaj poceni.
D.
Havba je najbrž zamenjana, drugače pa je brez rje. Oprema je LX, samo 2 airbaga. U bistvu isto kot moj 2.0 LX, samo da ima tisto plastiko v barvi lesa naokoli.subi92 napisal/-a:, najbrž karambol zadej in posledično gx na havbi- prodajalci pa itak najverjetneje ne vejo kaj je LS, LX, GX, GL...
Znotraj zgleda lepo, mašina pa lepo laufa.
Samo pomoje so kilometri zbiti, na števcu jih ima samo 170.000.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Ko še ni imel "pokličite za ceno" je bila zastavljena na okoli 2k €subi4x4 napisal/-a:WTF:)
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5933536&show=1
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Mislim, da se ne splača. Sem ga šel včeraj dvakrat gledat, ker sem ga hotel vzet in sem se premislil.
Avto je pa italjanski(so še nalepke zraven) in je sigurno LX.
Zadaj pod odbijačem je čisto gnil, pa ne nosilci, ampak kar vezna stena prtljažnika, ki je že tok gnila, da je kakih 10x10cm manjka, ostalo je pa že orenk napihnjeno. Izpuh je zamaknjen, ampak samo cev ki gleda ven, ker je lonec tok gnil, da je luknja v njem tudi nekaj takega kot manjek na vezni steni. Zadnji desni blatnik je že napihnjen v dolžini okoli 7cm, oba notranja blatnika sta že rjasta, ker je bil zgleda čisto nezaščiten. Ima pa tut na plehu kako udolbinco.
Notri je konzola za šipe odpirat (na voznikovi strani) razpadajoča. Airbaga ima samo 2 in oprema je taka kot na mojem LX-u, le imitacija lesa je zraven, pa daljinsko zaklepanje ima več kot moj.
Motor sicer zalaufa lepo, vendar po petih minutah začnejo malo skakat obrati. Je pa masten na pokrovih ventilov in kabli za svečke so odzunaj namaščeni od olja. Nisem pa videl zadaj za motor, ker ima alarem in vse tam nastlano, da bi videl, če je zadaj kaj masten, pa zaradi dežja nisem prav dosti pod njega gledal, samo zadaj pod zadnji odbijač.
Sem ga pa malo prerukal in se maje ko jadrnica, tako da so tut amortizerji najbrž za zamenjat. Dobiš pa zraven 16 col feltne od outbacka in letne gume, za katere prodajalec trdi, da so še odlične, sam pa sem zelo skeptičen, ker so stare, pa mislim, da za na 160KM avto ne pašejo stare letne gume. Jeklene feltne na avtu so pa tudi čisto "rjaste" barve.
Originalna cena je pa bila 2980 evrov, pa je na hitro spustil na 2080 evrov.
Za 1500 se enak letnik, samo rdeče barve prodaja v Mariboru in je mnogo boljši nakup.
Avto je pa italjanski(so še nalepke zraven) in je sigurno LX.
Zadaj pod odbijačem je čisto gnil, pa ne nosilci, ampak kar vezna stena prtljažnika, ki je že tok gnila, da je kakih 10x10cm manjka, ostalo je pa že orenk napihnjeno. Izpuh je zamaknjen, ampak samo cev ki gleda ven, ker je lonec tok gnil, da je luknja v njem tudi nekaj takega kot manjek na vezni steni. Zadnji desni blatnik je že napihnjen v dolžini okoli 7cm, oba notranja blatnika sta že rjasta, ker je bil zgleda čisto nezaščiten. Ima pa tut na plehu kako udolbinco.
Notri je konzola za šipe odpirat (na voznikovi strani) razpadajoča. Airbaga ima samo 2 in oprema je taka kot na mojem LX-u, le imitacija lesa je zraven, pa daljinsko zaklepanje ima več kot moj.
Motor sicer zalaufa lepo, vendar po petih minutah začnejo malo skakat obrati. Je pa masten na pokrovih ventilov in kabli za svečke so odzunaj namaščeni od olja. Nisem pa videl zadaj za motor, ker ima alarem in vse tam nastlano, da bi videl, če je zadaj kaj masten, pa zaradi dežja nisem prav dosti pod njega gledal, samo zadaj pod zadnji odbijač.
Sem ga pa malo prerukal in se maje ko jadrnica, tako da so tut amortizerji najbrž za zamenjat. Dobiš pa zraven 16 col feltne od outbacka in letne gume, za katere prodajalec trdi, da so še odlične, sam pa sem zelo skeptičen, ker so stare, pa mislim, da za na 160KM avto ne pašejo stare letne gume. Jeklene feltne na avtu so pa tudi čisto "rjaste" barve.
Originalna cena je pa bila 2980 evrov, pa je na hitro spustil na 2080 evrov.
Za 1500 se enak letnik, samo rdeče barve prodaja v Mariboru in je mnogo boljši nakup.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
LS - čisto osnovni modelimpreza911 napisal/-a:kaksna pa je razlika v opremi avta (LS, LX, GX, GL)?
LX - malo več opreme kot osnovni model
GL - grand luxury, z večino opreme
GX - grand luxury extended - z vso opremo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov