K: Wrx sti
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
K: Wrx sti
Lepo pozdrav
Sem nov na forumu in me zanima če ima kdo namen prodat imprezo wrx sti 2.0, letnik 2003 oz. 2004, ker kar gledam po telih naših oglasih in internetnih straneh je teh subarujev bol malo oziroma nič.
Hvala lepa na odgovoru
Sem nov na forumu in me zanima če ima kdo namen prodat imprezo wrx sti 2.0, letnik 2003 oz. 2004, ker kar gledam po telih naših oglasih in internetnih straneh je teh subarujev bol malo oziroma nič.
Hvala lepa na odgovoru
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
- COFFE RACER
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 191
- Kraj: CELJE
Ja res je, kar se tiče tistga iz vrhike res ni najbolj zgledal, sam je pa dobr trgou, sm se pelou sam ni blo dost dnarja takt, drugače bi ga uzel.
Tale srebrn je pa predrag, je pa res da je strupen. Eden sti se je nedavno nazaj prodajal za 15.000 iz primorske. Samo to je preveč denarja za 2003
Na forumu je tudi en bel in sicer 2.5 pa prvi odbijač ni original. Sem ga zadnjič na rudniku videl. Lep. Se je ze 2x prodajal na avto.net-u
Sej nekaj se bo že najdl.
Tale srebrn je pa predrag, je pa res da je strupen. Eden sti se je nedavno nazaj prodajal za 15.000 iz primorske. Samo to je preveč denarja za 2003
Na forumu je tudi en bel in sicer 2.5 pa prvi odbijač ni original. Sem ga zadnjič na rudniku videl. Lep. Se je ze 2x prodajal na avto.net-u
Sej nekaj se bo že najdl.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov