Vpoklic (Impreza, Forester)

Subarujev predstavnik na Rally tekmovanjih in mlajša terenska izvedenka
Odgovori
DolencM
Uporabnik foruma
Prispevki: 198

Vpoklic (Impreza, Forester)

Odgovor Avtor: DolencM » 15. Maj 2012, 19:09

Pozdravljeni

Za Imprezo 2.0 2007 letnik sem prejel poziv o vpoklicu vozil Impreza (in tudi Forester) zaradi možnosti pojava korozije v notranjosti prečnih nihajnih rok sprednjih obes. Danes sem na IS opravil pregled, težav niso opazili, roko pa so dodatno zaščitili.
Obvestilo sem prejel, ker sem rabljeno Imprezo kupil pri Interservicu in so si zato zapisali podatke o drugem lastniku. Če ima kdo v lasti privat kupljeno rabljeno vozilo in poziva logično ni prejel, naj se pozanima o možnosti pregleda. Da bo vožnja še naprej varna.
Prilagam dopis:
http://shrani.si/t/2G/Lv/49A9TwS8/vpoklic.jpg
:-)

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 15. Maj 2012, 21:53

Pohvalno za tako obvestilo in akcijo.
Me pa zanima, kako lahko preverijo notranjost prečnih rok. Razmišljam laično, če se korozija pojavi v notranjosti in napreduje navzven, nobena zunanja zaščita ne bo pomagala. Po prebranem pozivu sem jaz razumel ta poseg kot zamenjavo rok in ne samo neko premazovanje.
Seveda dopuščam možnost napačne interpretacije.

DolencM
Uporabnik foruma
Prispevki: 198

Odgovor Avtor: DolencM » 15. Maj 2012, 22:06

Sajmon napisal/-a:Pohvalno za tako obvestilo in akcijo.
Me pa zanima, kako lahko preverijo notranjost prečnih rok. Razmišljam laično, če se korozija pojavi v notranjosti in napreduje navzven, nobena zunanja zaščita ne bo pomagala. Po prebranem pozivu sem jaz razumel ta poseg kot zamenjavo rok in ne samo neko premazovanje.
Seveda dopuščam možnost napačne interpretacije.
V pogovoru s serviserjem sem razumel, da je del votel, da lahko dostopajo od zunaj prek luknje v notranjost, ki jo očistijo z oljem, nato pa s pripravo za vtisk preverijo, če je del načet s korozijo. Nato zaščitijo z voskom.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost