GPL
Re: GPL
Sicer je tole komentar za Legacyja turbo, ampak se ne more preveč razlikovat za Foresterja: "Kompletni strošek materiala in vgradnje sistema v Vaše vozilo se giblje sedaj z ECO subvencijo ter gotovinskim plačilom od 1.040,00 do 1.250,00€ in za pro sisteme od 1.380,00 do 1.680,00€, seveda odvisno od sistema, ki ga izberete. Vsekakor se za vaše vozilo priporoča originalni pro sistem Zavoli, kateri ima že integrirane tovarniške parametre. Poleg posamičnih injektorjev, ter ECU enote ima prednost v malenkost povečani moči motorja ter vžiga na plinu. Cena tega sistema je 1,390.00€. "
Don't allow your mind tell your heart what to do.
GPL ni za Subaru-ja,nikakor pa ne za Turbaka PIKA...
Vem,da me bodo mnogi demantirali,vendar ko greš prvič nastavljat ventile na turbaku ti je jasno zakaj
Pa še nekaj Turbo na plin je kot (ne bom povedal)...
Vem,da me bodo mnogi demantirali,vendar ko greš prvič nastavljat ventile na turbaku ti je jasno zakaj
Pa še nekaj Turbo na plin je kot (ne bom povedal)...
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
karel napisal/-a: Pa še nekaj Turbo na plin je kot (ne bom povedal)...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Moje osebno mnenje
Kolkr sm slišu za Subaruje, je imel pa fotr na več avtih plin, pa je blo vse ok, sam to je blo 20 let nazaj...
Kolkr sm slišu za Subaruje, je imel pa fotr na več avtih plin, pa je blo vse ok, sam to je blo 20 let nazaj...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
kiki napisal/-a:baje se da naštimat recmo do 3000- 4000 obratov na
plin, kar je več pa na bencin,
To bi blo dobr če bi se dal, a se da?
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost