Dvomasni vztrajnikstane napisal/-a:Pri Legaciy-u letnik 05 mi je zadnjih nekaj dni pri sklopki nekaj cvili.
Pričakovana normalna življenska doba sklopke
Isto je delalo meni (legacy 2005 letnik). Bila je sklopka (potisni ležaj) .zato sem menjal komplet sklopko in zraven tudi dvomasni vztrajnik in so mi dali noter navadnega .Res pa da je imel avto 170000 km.stane napisal/-a:Ko pritisnem sklopko že čisto malo takoj preneha. To se sliši tudi med vožnjo v prvi pri manjših obratih?danci1973 napisal/-a:Kako pa cvili? Preneha, ko stisneš sklopko? Ali takrat šele začne?
Kakšen je kaj strošek menjave tega vztrajnika?
Re:
Koliko te je pa vse skupaj koštalo, ker sem tudi jaz na vrsti , da menjam, ker sem se danes v strahu pripeljal iz Krka zacvili, ko stisnem sklopko, da te vsi gledajo pa tudi v prvo in vzratno gre bolj na trdo.boneman napisal/-a:Isto je delalo meni (legacy 2005 letnik). Bila je sklopka (potisni ležaj) .zato sem menjal komplet sklopko in zraven tudi dvomasni vztrajnik in so mi dali noter navadnega .Res pa da je imel avto 170000 km.stane napisal/-a:Ko pritisnem sklopko že čisto malo takoj preneha. To se sliši tudi med vožnjo v prvi pri manjših obratih?danci1973 napisal/-a:Kako pa cvili? Preneha, ko stisneš sklopko? Ali takrat šele začne?
Kakšen je kaj strošek menjave tega vztrajnika?
lp
Re: Pričakovana normalna življenska doba sklopke
Včeraj zjutraj sem se komaj pripeljal do Kržiča popoldan sem se odpeljal z novo sklopko razlika očitna lp 
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
V denarnici al v avtu? 
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
v denarnici in avtu seveda
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov