Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Mislim, da je cena polnjenja klime je večinski strošek montaže. Andrej ti lahko kej več pove o telih - http://www.zibro-shop.net/sl/7-klimatske-naprave" onclick="window.open(this.href);return false;
Modeli za samomontažo so nekaj dražji, vsebujejo pa že plin. Pri montaži zahtevajo precej veliko luknjo, da spraviš skozi priključek za cev, ki je 4m dolga, pa nosilcev ni zraven. Zmontirane pa še nimam, tko da o uporabi ne morem kej veliko napisat.
Modeli za samomontažo so nekaj dražji, vsebujejo pa že plin. Pri montaži zahtevajo precej veliko luknjo, da spraviš skozi priključek za cev, ki je 4m dolga, pa nosilcev ni zraven. Zmontirane pa še nimam, tko da o uporabi ne morem kej veliko napisat.
Morda pokliči mojega kolega, mislim da ne spada med zlatarje, je pa res, da si malo neroden čas izbral, če želiš ugodno klima storitev. Trenutno je povpraševanje po klima mojstrih na vrhuncu in pripravljenost na popuste je seveda obratno sorazmerno s povpraševanjem ...
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Konnichiwa!
Kontaktiraj http://www.aklima.si/" onclick="window.open(this.href);return false;, klime Panasonic.
Lp
Kontaktiraj http://www.aklima.si/" onclick="window.open(this.href);return false;, klime Panasonic.
Lp
Yesterday is history, Tomorrow is a mystery
Today is a gift. That's why it's called: The Present.
- zabrnek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 954
- Kraj: Lom pod Storžičem
Jst bi pa prosu, če mi kdo pove koliko gre plina v klimatsko napravo od foresterja 1998?
Bo treba nafilat, pa ne vem koliko gre not.
lp
lp
Ravnotako se obrni na gospoda z zgornjega linka :.sup
Lp
Lp
- zabrnek
- Član Subaru kluba
Gospod iz zgornjega linka ne ve.
Tako da, če se komu foresterašu da pogledat pod havbo bi bil zelo vesel.
lp
Tako da, če se komu foresterašu da pogledat pod havbo bi bil zelo vesel.
lp
Ponavadi piše na vezni steni pri hladilniku vode, ali a-dat-izabrnek napisal/-a:Jst bi pa prosu, če mi kdo pove koliko gre plina v klimatsko napravo od foresterja 1998?
lp
Menim da okrog 600g in ene 8-10% olja še spustite notr.
V 1998 letnik gre od 600 do 700 g plina. Jaz sem dajal 650g in je klima tudi v puščavi delovala brez problemov (39 stopinj v senci ob 10h zjutraj je bilo, čez dan pa potem nekaj čez 45 (samo do tja mi je temperaturo kazalo)).zabrnek napisal/-a:Jst bi pa prosu, če mi kdo pove koliko gre plina v klimatsko napravo od foresterja 1998?
lp
Pa naj ti da zraven 30g barvila in olja (mislim da je 23g olja : 7g barvila razmerje).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Ptijatelju na legacy-ju pušča klima, nekje na enem spoju pri hladilniku, pa ga zanima kje/če se da to popravit?
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Če to ni skoraj nov renault potem je morda smiselno popravilo in sicr 041 886 397 Mežan v Šmarci.LSlabe napisal/-a:Ptijatelju na legacy-ju pušča klima, nekje na enem spoju pri hladilniku, pa ga zanima kje/če se da to popravit?
Prineseš, stestira in potem zablokira kritične rebra, po potrebi ojača...
Hladilnik je ok, pušča na spoju pre oz. za hladilnikom, bom posredoval številko, hvala! 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kaj pa o-ring?
- zabrnek
- Član Subaru kluba
Hvala.nebivedu napisal/-a:V 1998 letnik gre od 600 do 700 g plina. Jaz sem dajal 650g in je klima tudi v puščavi delovala brez problemov (39 stopinj v senci ob 10h zjutraj je bilo, čez dan pa potem nekaj čez 45 (samo do tja mi je temperaturo kazalo)).zabrnek napisal/-a:Jst bi pa prosu, če mi kdo pove koliko gre plina v klimatsko napravo od foresterja 1998?
lp
Pa naj ti da zraven 30g barvila in olja (mislim da je 23g olja : 7g barvila razmerje).
Subi92: Na avtu pa ne piše podatek za količino plina zaradi naknadne vgradnje klimatske naprave.
Potem je klima najverjetneje Izraelska, montirana v Domžalah. V tem primeru veljajo iste količine, kot pri Legacy_jih. Te podatke ti je g. z linka posredoval, lahko, pa ti AC tudi napolne.
Lp
Lp
Ni Izraelska je kar Japonska,zmontirana je pa v zgornji Savinjski 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost