volanska letev Impreza 97
volanska letev Impreza 97
ma gdo kasno volansko letev za subaru imprezo 97 letnik?
No Turbo No FUN!!
-
subarusedan
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 26
Re: volanska letev Impreza 97
Bom kar tukaj vprašal,kje bi jaz dobil manšeto volanske letve za imprezo 98 1.6?Sem že prašal lokalnega prodajalca avtodelov v Idriji pa tega nekako ne zna dobiti 
A rabiš obe al en kos, original pride cca 25€ se mi zdi, lahko zrihtamsubarusedan napisal/-a:Bom kar tukaj vprašal,kje bi jaz dobil manšeto volanske letve za imprezo 98 1.6?Sem že prašal lokalnega prodajalca avtodelov v Idriji pa tega nekako ne zna dobiti
-
subarusedan
- Uporabnik foruma
subi92 napisal/-a:A rabiš obe al en kos, original pride cca 25€ se mi zdi, lahko zrihtamsubarusedan napisal/-a:Bom kar tukaj vprašal,kje bi jaz dobil manšeto volanske letve za imprezo 98 1.6?Sem že prašal lokalnega prodajalca avtodelov v Idriji pa tega nekako ne zna dobiti
samo eno bi rabil drugo imam celo...pa še nekaj bi rabil če mogoče lahko zrihtaš
-
subarusedan
- Uporabnik foruma
subarusedan napisal/-a:subi92 napisal/-a:A rabiš obe al en kos, original pride cca 25€ se mi zdi, lahko zrihtamsubarusedan napisal/-a:Bom kar tukaj vprašal,kje bi jaz dobil manšeto volanske letve za imprezo 98 1.6?Sem že prašal lokalnega prodajalca avtodelov v Idriji pa tega nekako ne zna dobiti
samo eno bi rabil drugo imam celo...pa še nekaj bi rabil če mogoče lahko zrihtaš...tiste gumjaste puše ,ki pridejo na koncu stabilizatorja ki se ponavadi uluftajo...
sem zvedel kako se pravilno imenuje ta del
To ni manjšeta
, poklič Vargalanta v Vrhniko in ti bo poslal po pošti ali pa sam prevzemi pride pa cca 18-19€ kos nove iz njegoe strani. Original so cca 50€ ko komadu. Sej se mi je čudno zdelo kako da ne najde kopije manjšete, ker kopije končnikov pa ne obstajajo za subije.
Ti mu razloži da so enake kot pri Legacyjih 1989-1998...
-
subarusedan
- Uporabnik foruma
subi92 napisal/-a:To ni manjšeta, poklič Vargalanta v Vrhniko in ti bo poslal po pošti ali pa sam prevzemi pride pa cca 18-19€ kos nove iz njegoe strani. Original so cca 50€ ko komadu. Sej se mi je čudno zdelo kako da ne najde kopije manjšete, ker kopije končnikov pa ne obstajajo za subije.
Ja kaj pa je če ni manšeta zgleda kot manšeta
Bom poklical na Vrhniko,najlepša hvala za info
lp
-
subarusedan
- Uporabnik foruma
To rabim ja
-oba končnika stabilizatorja
-eno(kao) manšeto
No se bom poklical na vrhniko
Hvala subi
lp
-oba končnika stabilizatorja
-eno(kao) manšeto
No se bom poklical na vrhniko
Hvala subi
lp
-
subarusedan
- Uporabnik foruma
No manšeta zamenjana;je bila pa 18 evra vargalant
končnik stabilizatorja :.sup
-
subarusedan
- Uporabnik foruma
hm ja končniki stabilizatorja so kar dragi ker se dobijo samo original kot si navedel
kržiča prašal jih ima po 46,87 EUR.+DDV ZA KOS. za malo plastike pa dva tulca
Sam pol sem pa kar sam mal zrihtal da nimajo lufta...in sicer sem ven zbil ta dva tulca(skozi katerega gresta vijaka)ker sta se majala,pol sem pa okoli tulcev ovil teflon trak in nazaj uprešal v plastiko- z "šraufštukom" in se dosti boljše pelje koliko časa bomo pa videli...zaenkrat deluje
kržiča prašal jih ima po 46,87 EUR.+DDV ZA KOS. za malo plastike pa dva tulca
Sam pol sem pa kar sam mal zrihtal da nimajo lufta...in sicer sem ven zbil ta dva tulca(skozi katerega gresta vijaka)ker sta se majala,pol sem pa okoli tulcev ovil teflon trak in nazaj uprešal v plastiko- z "šraufštukom" in se dosti boljše pelje koliko časa bomo pa videli...zaenkrat deluje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost